Semne ca vrea sa te paraseasca

Ai observat că iubitul se poartă ciudat în ultima vreme? Atenţie! Ar putea fi strategia lui de evadare.

Când vine vorba despre despărţire, bărbaţii se fac mici, mici, şi se roagă cu ardoare ca, dacă-i posibil, să le dai tu prima papucii. Ştiu ei bine că metoda corectă ar fi să se aşeze-n faţa ta şi să spună: „S-a terminat, relaţia asta nu mai merge!“, dar în realitate preferă să adopte o tactică mult mai enervantă: se comportă atât de aiurea, încât până la urmă te scot din minţi, şi pleci tu de bunăvoie. Iată câteva din trucurile clasice…

Te intreaba intruna: „Crezi ca ne merge bine?”

Hai sã fim sincere: bărbaţii detestă să discute despre relaţia lor. Aşadar, dacă te convoacă săptămânal la „şedinţe” pe tema asta, pune-ţi un mare semn de întrebare. „Nu voiam s-o părăsesc pe nepregătite, aşa că am încercat să-i sugerez că nu sunt eu cel pe care şi-l doreşte alături. Tot pisând-o cu ce diferenţe îngrozitoare sunt între stilurile noastre de viaţă şi cât de dezastruos ar fi un mariaj cu mine, a ajuns singură la concluzia că nu voi fi niciodată soţul de care are nevoie“, spune Liviu (32 de ani).

Da vina pe tine

Le acordă mai multă atenţie amicilor lui, te lasă sâmbătă seara acasă… Şi tot tu eşti egoista cuplului. „Mă hotărâsem să-i dau papucii, însă n-aveam curajul. În consecinţă, m-am transformat într-un mic monstru. I-am interzis ieşirile cu fetele, pe motiv că sigur vrea să agaţe, iar când se-ntorcea obosită de la lucru, o acuzam că nu-mi oferă suficientă atenţie şi nu mai este la fel de pasională ca la început.“ (Sorin, 22 de ani).

Face comentarii la adresa tipelor „hot”

Nici un mascul nu e atât de fraier încât să-ţi spună-n faţă ce sexy e tipa aia care dansează pe ring, lângă voi; decât dacă nu cumva… se străduieşte să fie mitocan – asta ca să-ţi iei singurică zborul. „Când mergeam cu gaşca în oraş, dacă vedeam o fată care-mi cădea cu tronc, nu ezitam să o analizez din cap până-n picioare, împreunã cu băieţii. De faţă cu actuala, bineînţeles. Ştiam că moare de gelozie, dar ce mai conta?! Oricum, din punctul meu de vedere, se răsuflase totul.” (Răzvan, 24 de ani). Fă-ţi o favoare: nu-i permite să te umilească, dă-i liber înainte să-ţi facă o scenă-n public.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.