Semne ca va fi un tata bun

 

Multe persoane îşi doresc un copil, însă asta nu înseamnă că vor fi neapărat şi părinţi buni. Dacă iubitul sau soţul tău spune că îi plac copiii şi îşi doreşte unul, este un început bun, însă ţi-am pregătit şi câteva semne care te vor ajuta să afli cum s-ar descurca cu unul.

Este intuitiv

Pari obosită, vrei să fac eu cina/să îţi fac un masaj/să fac ordine în casă?” Dacă partenerul tău spune des astfel de lucruri, este clar că e o persoană atentă şi intuitivă, iar un părinte este nevoie să fie aşa. Copiii au nevoie constant de atenţie şi trebuie să îţi dai seama cum se simte acesta şi de ce are nevoie.

Este afectuos

Este de la sine înţeles că un tată bun trebuie să îi ofere copilului afecţiune. Te ţine de mână, se joacă cu părul tău? Se vede clar că îţi iubeşte pisica, are grijă de ea? Aceste mici detalii sunt importante.

Se descurcă bine cu stresul

Nu este o noutate că cei mici pot provoca foarte mult stres. Chiar dacă îi iubeşti, stresul nu dispare. Cum se descurcă partenerul tău cu problemele de la muncă, cu cele din relaţie sau din familie? Un tată bun trebuie să se descurce cu presiunea aceasta.

Împarte mâncarea

Pare amuzant să punem asta pe lista semnelor unui tată bun, însă arată că este generos. Dacă luaţi masa împreună în oraş, se oferă vreodată să guşti din mâncarea lui? Sau, dimpotrivă, el este cel care gustă mereu din a ta? Cea din urmă arată că îi pasă mai mult de binele său decât să îi facă pe ceilalţi fericiţi.

Face sacrificii pentru tine

Atunci când ai un copil, este necesar din când în când să renunţi la anumite lucruri pentru ca cel mic să fie fericit şi sănătos. Partenerul tău face anumite sacrificii pentru tine, în special fără să îi ceri asta? Super, acesta este un semn foarte bun!

Tu ce crezi, partenerul tău ar fi un tată bun?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.