Semne ca relatia ta nu are viitor

Cum poţi şti că te afli într-o relaţie fără viitor? Există semnale care ar trebui să te pună în gardă că trebuie să mergeţi pe drumuri separate? COSMO îţi dă câteva sugestii care ar putea să îţi indice că trăieşti o relaţie sortită eşecului.

Faceti chestii separat

Nu e de bine! Când începeţi să faceţi chestii separat, e posibil ca pe viitor să vă îndepărtaţi din ce în ce mai mult, iar asta să ducă la surparea relaţiei. Gata, fără pretexte, fii gata să îţi salvezi relaţia – dacă tu vrei asta cu adevărat. Faceţi program comun şi puneţi la cale ocazii de relaxare în doi.

Nu ii mai apreciezi umorul

Dacă la început râdeai în hohote la toate glumele lui şi, de fapt, aşa te-ai şi îndrăgostit de el, acum parcă ţi se par lamentabile şi uneori simţi că ţi-e jenă în public cu el. Dacă simţi asta, înseamnă că ceva s-a schimbat între voi şi poate nu mai e iubirea de odinioară. Discută deschis cu el şi evită să te complaci în ceva ce nu te face fericită.

Pofta de sex se diminueaza

La începutul relaţiei o făceaţi zilnic, ba chiar de câteva ori pe zi! După o vreme, aţi rărit-o la de câteva ori pe săptămână, însă acum, abia dacă vă mai atingeţi o dată pe lună. Din nou, comunicarea este cheia. Spune-i ce te apasă şi vezi ce părere are. Decideţi împreună dacă mai e ceva de făcut şi dacă veţi merge mai departe împreună sau separate.

Uneori chiar il jignesti

Toate micile lucruri pe care el le făcea pentru tine şi care mai demult te flatau, acum ţi se par ridicole? Ok, asta e semn că lucrurile nu mai sunt ok între voi, dar nu e nevoie să îl jigneşti, reproşându-i că e penibil. Când astfel de cuvinte grele intervin in relaţie, e greu să mai revii la sentimente pozitive.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.