5 semne că nu ai o căsnicie puternică, potrivit avocaților de divorț

Avocații care se ocupă cu divorțuri observă ce au în comun cuplurile care se despart. Află dacă tu ai o căsnicie puternică sau sunt șanse să divorțați.

Există anumite lucruri care pot indica faptul că o căsnicie nu are viitor, precum infidelitatea sau diferențele prea mari între parteneri. Însă mai există și alte probleme la care poate nu te gândești, dar pe care avocații care se ocupă de divorțuri le-au observat.

5 semne că nu ai o căsnicie puternică

Nu există transparență financiară

Orice venituri, datorii și investiții ar trebui discutate cu partenerul. Atunci când ascundem astfel de lucruri, iar partenerul află (și mereu află), el își va pierde încrederea, iar relația are de suferit.

Citește și: Secretele unei căsnicii longevive 

Nu există comunicare sinceră

Fiecare cuplu comunică într-un fel, dar e foarte important să fim întotdeauna sinceri. Cât despre lipsa comunicării între parteneri…. e de la sine înțeles de ce va afecta relația mai devreme sau mai târziu.

Păstrarea secretelor

Sigur, e normal să ții secrete față de partener atunci când vine vorba de vreo surpriză pe care vrei să i-o faci, dar în alte cazuri nu e acceptabil! Onestitatea este imperativă într-o relație, iar lipsa acesteia vă poate afecta foarte tare.

Unul dintre parteneri vrea să dețină controlul

Niciunul dintre voi nu trebuie să „poarte pantalonii în relație”. Părerile și dorințele amândurora contează la fel de mult. Mai există și situații în care unul dintre parteneri insistă să fie cel care controlează cum sunt cheltuiți banii – din nou, o idee groaznică.

Citește și: Cele mai comune cauze ale divorțului

Dependențe

Dependența de alcool, droguri sau jocuri de noroc poate da peste cap o persoană, iar partenerul acesteia va fi inevitabil afectat – la fel și relația.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.