Semne ca nu a terminat-o cu fosta

Nu-i uşor să descoperi că tipul cu care te întâlneşti încă se mai gândeşte la iubirea dinainte. Iată câteva semne că nu i-a trecut…

Vorbeşte urât

Ai putea crede că mărturisirea pe care ţi-a făcut-o, cum că fosta lui iubită era o “biiiiip”, e o dovadă că a terminat cu ea; dar faptul că repetă cu patimă „calificativul” (fie el şi dezonorant) demonstrează că din punct de vedere emoţional n-a uitat-o.

Geloasa pe fosta lui iubita?

N-are nimic de spus

O dată ce un tip a terminat definitiv o relaţie, ar trebui să fie în stare să admită adevărul despre aceasta: că a fost intensă, dureroasă sau că a avut multe de învăţat. Dar dacă legătura respectivă a fost îndelungată – şi acum el vrea să pară indiferent – asta denotă că nu toate rănile i s-au vindecat, că nu a „clasat” cazul şi că amintirea fostei îl bântuie încă.

Fosta iubitului tau nu stie cand sa se opreasca?

Sunt cei mai buni prieteni

Sunt destui parteneri care ajung să se despartă în termeni decenţi; totuşi, a rămâne cel mai bun prieten al fostei iubite nu-i a bună. Dacă vieţile şi preocupările lor par încă atât de apropiate, există şanse ca unul dintre ei chiar să tragă nădejde de reluare a relaţiei de cuplu.

Afla daca a terminat-o cu fosta

Îi ia apărarea

Fie că a fost ea cea care l-a părăsit, fie că el a sedus-o şi abandonat-o pe aleasa inimii, nu-i semn bun dacă el o compătimeşte. Înseamnă că imaginaţia lui a reinventat-o sub formă de înger – aşa că tare greu vei reuşi să câştigi concurenţa cu… aura ei neprihănită.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.