Semne că ai trecut în sfârșit peste fostul

Ai fost devastată când te-ai despărțit de iubitul tău și nu credeai că îl poți uita vreodată? Iată 5 semne că ai trecut în sfârșit peste!

Timpul vindecă totul, inclusiv suferința care apare după o despărțire. Pentru unele persoane durează mai mult să treacă peste un fost, în timp ce altele își revin surprinzător de repede. În orice caz, șansele să suferi după cineva ani de zile sunt foarte mici.Iată 5 semne că ai trecut peste fostul:

Nu îi mai verifici profilul de Facebook o dată pe oră

Dacă nu mai ții legătura cu fostul, cel mai probabil ești curioasă ce mai face, pe unde mai iese și mai ales cu cine… Cu ajutorul Facebook, poți verifica toate acestea. Sigur, nu vei știi exact cum se simte, însă vei putea trage puțin cu ochiul în viața lui. Ai realizat că nu ai mai făcut asta de mult timp? Ești pe drumul cel bun!

Citește și: Cum am devenit obsedată de fostul

Nu mai vorbești cu prietenii despre el

Este normal și sănătos să discutăm cu prietenii despre problemele noastre, însă nu e ok să aducem mereu vorba de foști („Când eram cu Cutărescu în vacanță am vizitat…”, „Am fost și eu la filmul acesta cu Cutărescu”). Ai început să nu îl mai aduci în discuție de fiecare dată? Foarte bine!

Nu îți mai amintești mereu de el

Te uitai prin casă și tot ce vedeai erau lucruri cumva legate de el? Un cadou pe care ți l-a dat de ziua ta, cana pe care obișnuia să o folosească el etc? Acum, când te uiți la ele, vezi doar niște simple obiecte. Ieși din casă și vezi un anumit autobuz? Nu mai este cel cu care ajungeai la el acasă, ci un autobuz banal care a trecut pe lângă tine.

Citește și: Cum să te detașezi de fostul iubit

Ești interesată de alt bărbat

Ți s-au aprins călcâiele după altul? Ați ieșit și în oraș împreună? V-ați simțit bine, nici nu te-ai gândit la fostul în timpul întâlnirii? Perfect!

Ai aflat că s-a cuplat cu alta și nu te deranjează

Cel mai groaznic lucru după o despărțire e să afli că fostul a găsit altă tipă. Dacă ai aflat asta și nu ești deloc supărată, cel mai probabil ai trecut peste el, felicitări!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.