Secretul pe care partenerul meu nu îl va afla niciodată

Pentru ca o relație să funcționeze, e necesar să fim sincere cu partenerii, însă există situații când vrem să păstrăm un secret. COSMO a discutat cu câteva persoane pentru a afla care este secretul pe care partenerul lor nu îl va afla niciodată.

„Când m-am căsătorit cu ea, nu simțeam nimic pentru ea. Foloseam antidepresive și nu simteam nimic. M-am căsătorit cu ea pentru că îmi era teamă că, dacă nu o voi face, voi rămâne singur toată viața. Între timp am renunțat la antidepresive și acum pot spune cu mâna pe inimă că o iubesc, dar nu exista nicio emoție în decizia inițială.”„Avea ruj pe dinți când ne-am spus jurămintele la nuntă. Țin minte că în acel moment mă gândeam că acesta e secretul pe care îl voi păstra până voi muri.”

„Simt că nu voi fi niciodată atât de bună ca alte fete cu care a avut o relație sau cu care s-a culcat.”

Citește și: 5 tipuri de relații care nu au cum să funcționeze 

„Aveam un crush pentru el cu un an înainte ca el măcar să mă observe. Nu vreau să creadă că eram o ciudată care îl urmărea.”

„Nu știe cât de mult am fost abuzată când eram copil. Știe câteva lucruri… dar nu tot ce mi s-a întâmplat.”

„Ce crede fostul soț al sorei mele despre el. Soțul meu este înalt și păros, dar sensibil în același timp. Fostul sorei mele spunea mereu că nu este suficient de bărbat și făcea mereu mișto de el.”

„Fetish-urile mele ciudate. El s-a simțit ciudat când l-am rugat să mă pălmuiască și se simte cel mai pervers om din lume pentru că a avut un threesome. Viața noastră sexuală e grozavă, dar nu vreau să îl speri cu fetish-urile mele ciudate.”

„Numărul meu de parteneri sexuali. Bărbaților nu le pasă inițial, dar apoi se tot gândesc la asta și nu vreau să îl afecteze.”

„Am încercat să mă sinucid de câteva ori. Nu are nevoie să își facă griji în legătură cu asta.”

Citește și: Femeile nu știu să descifreze sentimentele partenerului 

„Ne-am potrivit pe Tinder doar pentru că mă plictiseam și nu îmi păsa pe cine alegeam. Am ieșit la întâlnire pentru că mă simțeam bine să vorbesc cu el, dar nu eram deloc atrasă de el. Nu îmi trecea prin cap că îmi va plăcea de el. Dar ne-am înțeles foarte bine și am început rapid o relație.”

„Parolele mele. Sunt cu soția mea de 10 ani, dar niciodată nu i-am zis parolele mele.”

„Plec mai devreme la birou, dar nu pentru că am vreo întâlnire de afaceri, ci pentru că vreau să am puțin timp pentru mine, poate să citesc.”

„Nu sărută atât de bine…”

„Vorbesc rareori cu el despre ce mă stresează. Are probleme cu anxietatea și nu vreau să își facă și alte griji. Nu mă simt atât de bine să țin totul în mine, dar, la finalul zilei, dacă el este fericit și eu sunt.”

 

 

*articol preluat din Redbook (autor: Caralynn Lippo)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.