Secretele masajului senzual

Sigur, aţi putea să spargeţi puşculiţa şi să mergeţi împreună la spa, unde să beneficiaţi de un masaj dublu, dar nu e nimic sexy în asta, ci doar relaxant.

 

 

Dar dacă aţi putea avea parte de senzualitate şi relaxare în acelaşi timp, fără cheltuieli suplimentare? Oferă-i partenerului tău un masaj senzual chiar la voi acasă – la urma urmei, nimeni nu-i ştie zonele sensibile mai bine ca tine. În plus, masajul e foarte bun pentru circulaţie, sistemul nervos şi înlăturarea stresului.

Specialiştii în terapia prin masaj dezvăluie, însă, cel mai important beneficiu: masajul ne face să ne simţim iubiţi şi întăreşte conexiunea pe care o avem cu partenerul.

 

 

Creează o atmosferă plăcută.

Fii sigură că în cameră e o atmosferă calmă, fără elemente care să vă distragă atenţia – închideţi-vă telefoanele mobile şi televizorul. Toată atenţia voastră trebuie să se concentreze asupra masajului. Poţi pune pe fundal o muzică lentă, sexy.

Foloseşte ulei special pentru masaj.

Dar ai grijă să nu foloseşti prea mult – ideea e ca el să simtă atingerea pielii tale, şi nu uleiul prelingându-se pe piele. Pune în palmă o cantitate cât o migdală, freacă-ţi palmele şi încearcă să acoperi o suprafaţă cât mai mare cu aceată cantitate. Evită-le pe cele care conţin petrol sau parfum prea puternic – pot fi iritante pentru zonele sensibile.

 

 

Variază mişcările de masaj.

Un pic de repetiţie nu strică, dar nu trebuie să devină plictisitor. Încearcă mai multe mişcări şi vezi la care dintre ele partenerul tău răspunde cel mai bine. Apoi execut-o repetat, dar introducând şi alte mişcări între timp.

Concentrează-te pe zonele încordate.

Un masaj reuşit îl va ajuta să scape de stresul acumulat peste zi. În timp ce femeile acumulează mai multă tensiune în zona gâtului şi umerilor, bărbaţii au probleme în parte inferioară a spatelui. Ai grijă, însă, să nu aplici presiune pe coloana vertebrală.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.