Secretele lui Hugh Jackman pentru o relație sănătoasă, de durată

Hugh Jackman și soția sa, Deborra-Lee Furness, sunt căsătoriți de 21 ani, pot fi văzuți peste tot împreună, iar relația lor este mai puternică decât niciodată. Care sunt secretele lor?

Recent, actorul a acordat un interviu publicației People, în care a vorbit despre copilăria sa dificilă, despre creșterea copiilor, dar și despre cum poți avea o relație puternică.

Cei doi s-au cunoscut în 1995, pe platoul de filmare al dramei Correlli și, deși diferența de vârstă dintre ei este de 13 ani, relația funcționează perfect. În prezent, el are 49 ani, iar ea 61 și au doi copii împreună.

Deși recunoaște că o căsnicie are suișuri și coborâșuri, Jackman o consideră pe Deborra-Lee „piatra sa”, cu ajutorul căreia poate trece peste orice. Pentru că s-au cunoscut când el încă nu era atât de faimos, consideră că asta l-a ajutat să vadă lucrurile din alte perspective. „Vedem toate suișurile și cobărâșurile așa cum sunt. Prioritatea noastră este familia și suntem acolo unul pentru celălalt indiferent de situație”, mărturisește el.

De asemenea, el consideră că nu ar fi avut un succes atât de mare fără sprijinul ei. „Chiar și la premiile Oscar, îmi pun mâna pe inimă și mă uit spre ea”, spune Jackman. „După aceea, nu las pe nimeni în camera mea până când nu m-am întâlnit cu ea. Pentru că aceasta este fundația mea, este piatra mea, este fundația familiei noastre și viața mea”.

Întotdeuna ne bucurăm când vedem două persoane atât de îndrăgostite, care reușesc să aibă o relație puternică după mai multe decenii. Felicitări!

 

Citește și: 5 filme cu Hugh Jackman pe care trebuie să le vezi 

Citește și: Hugh Jackman: 5 întrebări indiscrete 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.