Se poate baza o relație doar pe sex?

Există multe cupluri care continuă relația dintr-un singur motiv: pentru sex. Dar oare se poate baza o relație doar pe sex?

Sunt cazuri în care două persoane încep să facă sex, descoperă că se înțeleg bine împreună și decid să formeze un cuplu. În același timp, există cupluri unde dragostea a dispărut și a rămas doar obișnuința și sexul de calitate. Multă lume se întreabă, însă: se poate baza o relație doar pe sex?

Citește și: Probleme în relație: 5 lucruri care vă ruinează viața sexuală

Răspunsul, pe scurt, ar fi: da, dar de ce ai vrea asta?

Să vă explic. Orice persoană vrea să fie fericită, iar viața alături de un partener parcă e mai dulce. Oricât de important este sexul într-o relație, mai este nevoie și de iubire, încredere, respect, pasiune, planuri comune de viitor și multe altele. Atunci când rămâi într-o relație doar pentru sex și din obișnuință nu vei fi niciodată împlinită și fericită pe deplin. Inevitabil, vei simți nevoia și de iubire.

Citește și: Ce sunt aventurile emoționale și cum știi dacă ai una? 

Viața este prea scurtă pentru a ți-o pierde alături de un bărbat cu care stai doar pentru sex. Poate că un partener cu care să fii 100% compatibilă este mai greu de găsit, dar cu siguranță există foarte mulți bărbați foarte buni la pat. Cât timp rămâi într-o relație doar pentru sex, pierzi șansa la dragoste adevărată.

Niciodată nu te mulțumi cu puțin atâta timp cât meriți totul!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.