Saruturi pentru sex de 5 stele

By  | 

In timpul actului: urca-i “punctul de fierbere”

De pe acum, amindoi sinteti bine antrenati de preludiul exploziv, asa ca sarutarile sfioase nu au ce cauta in acest cadru nazbitios. Acum e momentul perfect de a-ti lipi buzele de ale lui si sa va lasati limbile prada desfriului. Saruturile pasionale cresc presiunea singelui si fac inima sa bata mai rapid. Astfel, tu devii si mai excitata si iti este mai usor sa ajungi la orgasm.

 • Mai… scapa de hainele de pe tine si spune-i iubitului tau sa se aseze pe un scaun. Apoi imobilizeaza-l astfel incit sa va puteti privi direct in ochi. Lasa-l sa se straduiasca sa-ti ofere un french kiss pe cinste, iar tu misca-ti buzele “prinse” de ale lui in ritmul miscarilor corpului sau “inlantuit”.
 • Variaza intensitatea si adincimea cu care ii “astupi” gura partenerului cu limba. Citeodata saruta-l prelung, intr-un anume stil frantuzesc, apoi ia-l prin surprindere, tinindu-ti buzele deschise si presindu-le de ale lui cu putere! Revino pe urma la insufletitele saruturi made in France. Alterneaza aceste doua ritmuri, combina-le cu alte miscari si fa in asa fel incit el sa nu stie exact… ce-l asteapta. Daca nu banuieste ce ii pregatesti, atunci gradul excitatiei ii va creste iar, imaginindu-si tot felul de nebunii…
 • Arata-i ca nici tu nu esti imuna la acest joc erotic, si ca agitatia din corpul tau se modifica… in bine si ea! Poti incerca urmatorul pont: deschide-ti buzele periodic si efectueaza cu limba miscari circulare in jurul… limbii lui. Ca si cind ai devora o inghetata. Ii va placea ca preiei astfel controlul si se va lasa “pagubas” in fata impatimirii tale nestavilite.

Marele O: dezlantuie fiara din tine

Acum, cind excitatia a atins cote maxime, preda-ti simturile in fervoarea pasiunii si fii salbatica. Pur si simplu urmeaza dorintele corpului tau. In timp ce actul sexual are loc, e foarte incitant sa aveti buzele impreunate, iar orgasmul va veni cu atit mai puternic. Simturile tale – gustul, mirosul, cel tactil – concura toate la placerea voastra.

 • Musca-i usor gitul in ritmul miscarilor de du-te-vino. Senzatia buzelor tale presate de pielea lui va amplifica “impresiile” de pina acum si vei resimti o nevoie acuta de a… atinge punctul culminant.
 • Fa-l sa se simta dorit prin gesturi explicite. Musca-i usurel umerii si spatele si aplica alte miscari la care nu se asteapta sa fie “supus”. De exemplu, dupa ce ii apuci cu finete pielea intre dintii si tragi, “linisteste” senzatia trecind cu limba si buzele peste locul respectiv.
 • Plimba-ti virful limbii de-a lungul gingiilor lui superioare. Acest gest, ce-i drept, nu e foarte uzitat de cupluri, din pacate. Dar retine: cu cit ceea ce-i faci e mai unic, mai original, cu atit excitatia lui creste, iar a ta, implicit.
 • Daca momentul orgasmului va surprinde fata-n fata, saruta-l intens chiar in acea clipa si dublati-va senzatiile.

Postludiu: incet, catre starea de liniste

Desi tu probabil ai mentine atmosfera la aceleasi cote maxime, iubitului tau cred ca ii trebuie putina odihna. Senzatia de somn va fi destul de acuta in cazul lui, asa ca lasa-l sa adoarma si redu la maximum saruturile – nu prea mai are chef acum. Insa nu-l “ierta” total – inca va mai puteti bucura de momente romantice, chiar si post-orgasm.

 • Daca el e cam “secatuit” de energie, dar tu inca te “prezinti” zglobie, alinta-l cu saruturi de-a lungul intregului corp in timp ce sta întins.
 • Stind fiecare pe-o parte, tu in spatele lui, saruta-i usor ceafa si mingiie-i parul. Astfel, el isi ia portia de relas, iar tu iti faci “damblaua” cu clipele romanticoase.
 • Cind te simti gata si tu pentru un binemeritat somn, da-i o ultima patimasa imbratisare si saruta-l dragastos, intrebindu-l daca a savurat sesiunea voastra hot de saruturi ca la carte

De regula, saruturile sint considerate "calea de transfer" catre un… punct culminant. Majoritatea cuplurilor dau startul partidelor de sex cu o serie de saruturi patimase, care de multe ori reprezinta chiar preludiul viitorului act sexual. Odata stirnit "procesul", frecventa lor se rareste si cam uitam sa ne giugiulim. De ce oare? Pai, poate ca noi nici nu ne dam seama sau nu acordam cine stie ce importanta acestui aspect, dar probabil ni se pare ca a face sex este… suficient – ce nevoie avem sa ne "intrerupem" pentru a ne saruta?

Lucrurile nu trebuie sa fie chiar asa. E pacat sa nu mai acorzi suficienta atentie sarutului cu iubitul in timp ce faceti dragoste. Chiar si acele pupaturi cu buzele apropiate sint "bombe" de excitatie. Buzele contin o groaza de terminatii nervoase care stimuleaza dorinta. Sa te tot "tocai" cu partenerul inca de la preludiu si continuind pe timpul partidei de sex poate fi extrem de excitant si de placut.

Cite tipuri de sarut exista, cam tot atitea "niveluri" de excitatie se fac remarcate. Secretul e sa stii exact cam ce tip de sarut sa… aplici in diferitele stadii ale sexului. Citeste mai departe si inspira-te cu incredere din ponturile COSMO.

Preludiul: intarita-l cu dulci pupicuri

Asa cum un atlet are nevoie de clasica incalzire inainte de cursa, asa si iubitul tau are nevoie de propria-i "insufletire" erotica inainte de a se lansa in actul sexual cu tine. Si de ce sa strici singura atmosfera, "tabarind" pe el cu french kisses agresive? Astfel, lucrurile vor lua o turnura prea rapida si veti termina totul prea repede. Si doar nu asta intentionezi.

 • Pupa-l jucaus pe intreaga fata, evitindu-i insa buzele. In timp ce ii creste excitatia, traseaza-i conturul lor cu virful limbii tale. Va arde de nerabdare sa ti le cuprinda intre ale lui, dar nu-l lasa… inca.
 • Avanseaza la saruturi cu buzele intredeschise, folosirea limbii fiind inca interzisa. Daca va fi tentat sa incerce un sarut in stil frantuzesc, indeparteaza-l, nu ceda ispitei. Revino abia dupa un minut la ceea ce ii… faceai inainte. Ideea e sa fii jucausa si sa-l "impingi" catre punctul culminant, privindu-l exact de ceea ce isi doreste.
 • Indulceste atmosfera din dormitor si mai mult, prin fine muscaturi "aplicate" buzei sale inferioare. Din cind in cind, "absoarbe-i" buzele pe rind intre buzele tale – iti va fi atit de recunoscator, incit fii sigura ca iti va intoarce favoarea instinctiv.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *