Sa nu crezi totul despre sex!

By  | 

Mit nr.1

O partida buna de sex presupune o dispozitie corespunzatoare

Ai avut o zi groaznica sau, pur si simplu, nu esti intr-un moment in care sa te simti sexy. Dar odata ajunsa acasa, iubitul tau nu stie cum sa faca sa te seduca mai repede. Te gandesti ca n-ai nici o sansa sa te bucuri de momentul senzual? S-ar putea sa te inseli.

Mai intai, incearca sa uiti orice iti distrage atentia de la maxima placere. In timp ce iubitul tau te atinge, ai putea sa ai o fantezie in care arati super hot; asa te vei putea abandona clipelor senzuale pe care si le doreste si el. Concentreaza-te pe ceea ce simti si vei vedea ca excitatia fizica indeparteaza orice blocaj mental.

Mit nr.2

Pozitia misionarului este plictisitoare

Mda, nu e chiar cea mai salbatica sau cea mai delicioasa varianta, dar sunt si cateva avantaje pe care n-ar trebui sa le uiti. E o pozitie foarte intima si poti profita la maximum de o astfel de experienta (din moment ce iubitul tau face cam toata treaba).

Si daca esti creativa si-i mai aduci cateva imbunatatiri, pozitia misionarului poate fi excitanta. Tine picioarele apropiate pentru a produce mai multa frictiune sau ridica-le deasupra capului, aducand genunchii aproape de fata, ca sa permiti o penetrare mai adanca.

Mit nr.3

Trebuie sa te porti delicat cu “instrumentul”

Nimic de zis, “marfa” lui e valoroasa; dar pentru cei mai multi dintre tipi nu e chiar atat de fragila pe cat esti tentata sa crezi. Unii barbati sunt sensibili, dar cei mai multi isi doresc sa le atingi… barbateste “bijuteriile”. Sunt destui tipi care se planga adesea ca femeilor le e teama sa trateze problema cu fermitate.

In timpul sexului oral sau manual, prinde-i strans penisul cu mana sau cu… gura si fa miscari inainte-inapoi, alternate cu miscari de rotire. Si ca un bonus, trage usor de scrot, in timp ce el are orgasm.

Mit nr.4

Nu poti sa ai orgasm la o partida rapida

Nu subestima beneficiile sexului rapid. Odata ce esti excitata, nu va mai dura mult pana vei obtine orgasmul. In apropierea momentului magic, ar trebui ca tu si iubitul tau sa mai diminuati intensitatea miscarilor si sa adopti un stil mai domol. Asa ca in locul unor miscari variate, ramaneti fideli tehnicii voastre preferate, fiind astfel mult mai apropiati si mai intimi.

Mit nr.5

Odata adusa in pat, o jucarie devine indispensabila

Vei deveni dependenta de o jucarie sexuala doar daca te vei autosugestiona ca e singurul mod prin care ajungi la orgasm. Si ca sa fii sigura ca nu se va intampla acest lucru, foloseste vibratorul impreuna cu iubitul tau strict ocazional, facand din el doar o mica parte a repertoriului conjugal. Gandeste-te ca atingerea partenerului este cel mai senzual lucru cu putinta si priveste-l ca pe felul principal. Vibratorul este doar o garnitura de care n-ai chef intotdeauna.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *