Romantism la patrat

Activităţile de care îţi vom vorbi nu-s deloc tipice întâlnirilor… dar exact acest tip de romantism face ca relaţia voastră să devină tot mai strânsă.

Lasă-l să te îmbrace

Când mergeţi împreună să colindaţi Mall-ul, ia-l cu tine la magazinul de lenjerie intimă şi roagă-l să-ţi aleagă un set. Poţi face asta şi cu alte articole vestimentare; faptul că ai încredere în gusturile lui va consolida relaţia voastră. Ca să nu mai vorbim despre reacţia pe care o va avea când te va vedea cu sutienul ales de el…

Ce să faci dacă ai fost părăsită

Îngrijiţi necuvântătoarele

Să zicem că, umăr la măr, vă apucaţi să faceţi o baie căţelului sau pisicii. Timpul petrecut împreună şi afecţiunea faţă de acel animăluţ va scoate la iveală total latura voastră sensibilă. Un astfel de scenariu poate dezvălui multe lucruri despre un bărbat, cu condiţia să accepte animalele.

Profesori prin rotaţie

Introdu-ţi iubitul în lumea misterioasă a… ce ştii tu să faci mai bine şi el nu. Apoi lasă-l pe el să te înveţe ceva nou. Procesul de învăţare sudează relaţia dintre voi, presupune atingeri şi vă ajută să vă înţelegeţi mai bine unul pe celălalt.

Înviorează-l de-a binelea

În timp ce el îşi face duşul de dimineaţă, strecoară-te în linişte în cabina de duş, săpuneşte-l bine şi apoi oferă-i un masaj corporal şi unul capilar cu şampon. Şi nu te mira dacă va fi dispus să întârzie la serviciu…

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise