Ritualuri amoroase care va apropie

Aceste ritualuri amoroase asigură o relație pasională, dar și echilibrată.

Includerea unor ritualuri în programul lunar, săptămânal sau lunar ar putea fortifica legătura dintre voi. Apoi, asta îţi stârneşte ingeniozitatea şi te ţine în priză „cotidiană”, şi nu numai în preajma evenimentelor importante: aniversări de cuplu, sărbători naţionale sau vacanţe. Pentru ca intimitatea voastră să atingă nivelul ideal, încearcă să îţi condimentezi viaţa de cuplu cu câteva ingrediente dulci şi simple.

Lucruri sexy de făcut după sex

Ţine-te de un program. În mod normal, timpul petrecut în faţa televizorului e o rutină de care nu poţi să scapi. Însă dacă alegeţi un program dinamic, emisiuni care să vă intereseze pe amândoi, se poate transforma într-un ritual cultural sau de divertisment  foarte agreabil.

Dormiţi împreună după amiaza, mai ales în zilele plictisitoare de duminică.

Faceţi duş „la comun” luni dimineaţa; nu există o cale mai plăcută de a vă începe săptămâna împreună.

Când ajungi acasă, îmbrăţişează-l pentru zece secunde. O îmbrăţişare prelungită şi un sărut de îndată ce intri pe uşă este reţeta ideală pentru ca amândoi să începeţi să vă relaxaţi după o zi istovitoare de muncă.

Jucaţi la loterie o dată pe lună. Vă oferă oportunitatea să visaţi tâmplă lângă tâmplă şi să vă gândiţi ce-aţi face cu toţi banii aceia.

Secretele fericirii in cuplu pe termen lung

Gătiţi unul pentru celălalt. Fă un pact cu iubitul tău: pregătiţi-vă reciproc câte ceva de mâncare. Chiar dacă singurul lucru pe care el ştie să-l facă e să fiarbă macaroanele sau să prăjească un ou, e suficient faptul că face un lucru drăguţ pentru tine, iar tu îl vei răsplăti când îţi va veni rândul. Dacă nici tu nu prea le ai cu gătitul, nu e mare bai: comandaţi de mâncare la domiciliu şi răsfăţaţi-vă cu spălatul vaselor „prin rotaţie”!

Inventaţi-vă porecle amuzante unul celuilalt pe care să le ştiţi numai voi doi.

Mergeţi la culcare în acelaşi timp. Chiar dacă nu eşti obosită, e plăcut să vă cufundaţi deodată între perne – fie că se lasă cu sex, un film bun sau chiar… sforăituri.

Inventaţi un cod al iubirii. Cum nu vreţi să vă exprimaţi dragostea în văzul tuturor, aţi putea să inventaţi nişte expresii secrete pe care să vi le spuneţi în public. Poate să fie ceva prostesc de genul „cremă de vanilie” sau o întrebare la care doar voi să-i cunoaşteţi răspunsul: „Ce-ţi spuneam eu ţie?”. Sau, de ce nu, puteţi inventa cuvinte noi.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.