Resusciteaza-ti viata amoroasa

Te-ai cam „ars” după o serie de întâlniri eșuate? Nu te descuraja – aceste trucuri te vor ajuta să rămâi ancorată în jocul iubirii!

Care-i treaba cu jocurile în relații?Caută-ți fericirea oriunde, oricând!

Dacă ești deja sătulă de tipi care nu reușesc să-ți ajungă la inimă, ignoră-ți disperarea și concentrează-te pe altceva, cum ar fi petrecerile cu prietenii. Fii fericită fără un bărbat alături, și atunci când vei ieși cu un tip, nu o vei face din disperare, ci pentru că te simți bine alături de el!

Rămâi încrezătoare

E foarte ușor să-ți pierzi încrederea după un șir de încercări eșuate – în loc de asta, găsește o activitate care să ți-o sporească. De exemplu, mergi la sală și tonifiază-ți picioarele. Îți va fi greu să crezi că poți fi trecută cu vederea într-o rochie mini.

3 obiceiuri masculine pe care să nu le iei personal

Preia controlul

Atunci când nu te simți în largul tău la o întâlnire, e posibil ca activitatea să fie de vină, și nu tipul cu care ieși. Preia controlul și propune-i să faceți ceva mai incitant decât clasica ieșire la suc. Îi va plăcea o tipă cu inițiativă!

Gândește-te la oportunități

Întâlnirile nu sunt doar ocazii de a-ți găsi sufletul pereche, ci și pretexte perfecte de a te îmbrăca frumos și a merge în locuri noi. Dacă nu v-ați conectat, nu înseamnă că ți-ai pierdut timpul – cu siguranță experiența te-a învățat ceva nou.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise