Replici pe care să NU le spui dupa sex

Oricine o poate da în bară după sex cu o replică total neinspirată. Iată câteva exemple de replici care îl pot jigni sau pune pe fugă pe partener.

A fost drăguţ.Poate că nu a fost cea mai grozavă prestaţie a lui, dar nu e cazul să îi spui că a fost „drăguţ”! Mai bine nu-i mai spui nimic… Data viitoare va avea cu siguranţă trac şi probabil nu vei mai avea parte de acţiune deloc! Totuși, dacă există probleme în pat, noi îți recomandăm să ai o discuție sinceră cu el, pentru a-i explica ce îți place și ce nu îți place.

Chiar nu ai fi putut să mai rezişti puţin?

Dacă ar fi putut, ar fi făcut-o. Și dacă a putut, dar nu l-a interesat și de plăcerea ta, atunci ai o altă problemă. Desigur, nu e ok dacă s-a întâmplat în primele 5 minute, când tu abia te-ai încălzit, dar cu siguranță nu a făcut-o special în acest caz.

Citește și: Exercițiile Kegel îți îmbunătățesc viața sexuală

Te iubesc!

Un „te iubesc” spus după prima noapte de dragoste poate speria orice bărbat, la fel și atunci când sunteți la începutul relației și este clar că el nu are aceleași sentimente. În plus, cel mai probabil nici tu nu îl iubești încă, ci doar te simți bine după sex.

Ai fost mai bun decât mă aşteptam.

Ceea ce poate părea un compliment este de fapt o jignire. Partenerul tău nu va face decât să se întrebe de ce te așteptai să fie prost la pat. Ți-a spus asta vreo fostă iubită?

Ai fost grozav, mai grozav decât prietenul tău sau Ai fost grozav… dar nu la fel ca fostul

Orice fel de comparaţie, pozitivă sau nu, cu unul dintre foştii tăi parteneri nu poate fi plăcută pentru nici un bărbat. Mai ales când vine vorba de sex. Iar dacă îl compari cu unul din prietenii lui… cu siguranță nu va vrea să se mai întoarcă la tine în pat.

Citește și: 5 dorințe erotice pe care toți bărbații le au 

Dacă eram în locul tău aş fi făcut altfel

E foarte bine să îi arăţi ce şi cum îţi place, dar ai mare grijă: nu trebuie să sune ca un reproș!

Wow, chiar nu mă aşteptam la asta

fără nici o altă explicaţie. A fost bine sau rău? Îi va fi prea teamă să te ia la întrebări.

Nu credeam că ai să mai termini vreodată.

Adică el şi-a dat silinţa să să te satisfacă (deşi ar fi putut termina de 3 ori până ai ajuns tu la orgasm) şi tu te plângi? Ai grijă, data viitoare s-ar putea să se grăbească prea tare.

A fost îngrozitor, nu?

Poate pentru tine, dar nu și pentru el. Din nou, încearcă să discuți deschis despre sex, pentru ca el să înțeleagă exact ce îți place. Iar în cazul în care nimic nu a mers bine, încearcă să faci haz de necaz – poate și din partea ta au fost probleme.

Trebuie să te grăbeşti, iubitul meu poate ajunge acasă în orice clipă.

Nici măcar în glumă, altfel o să o ia la sănătoasa!

Citește și: Mituri despre penis și adevărul din spatele lor 

Tu ce replici ai mai adăuga pe această listă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.