Relatie la distanta? Un fleac!

Sinceritatea este un ingredient obligatoriu in bunul mers al oricarei relatii. Minciuna are oricum picioare scurte – sa trisezi atunci cind legatura voastra e la departare… e o greseala care va duce la destramarea relatiei.

Cu atita tehnologie la dispozitie, ar fi culmea sa te plingi ca nu-ti auzi/vezi iubitul din celalalt capat al tarii! Webcam, internet si telefoane ultraperformante – zeci de gadgeturi te ajuta sa ai iubitul mai aproape… chiar daca, fizic, nu-l poti atinge.

Gelozia si posesivitatea te-au macinat „de tinara”? In cazul in care nu te-au epuizat psihic pina acum, lasa-le deoparte pentru totdeauna. Atunci cind esti implicata intr-o relatie la distanta, increderea reciproca este foarte importanta si decisiva. Cum ar fi sa i te arati geloasa fara suport (evident) sau sa-i faci „scene” la telefon pentru ca el ti-a marturisit ca a iesit la prinz cu o colega de birou?

Din orice lucru rau poate iesi ceva bun – Nu subestima importanta acestei vorbe. Esti frustrata ca ai prieten la distanta? Revino-ti si pune-ti imaginatia la contributie. De cite ori va vedeti, pregateste-i un mic cadou-surpriza. Nimic costisitor, ci un obiect valoros sentimental, care sa-l lege de imaginea ta, de cite ori il vede.

Nu-i impune sa te sune de 20 de ori pe zi si nu va „rutinati” dindu-va telefoane la aceleasi ore. Surprinde-l placut cu un telefon
tr-un moment cind nu se asteapta si nu-l lua la intrebari. E foarte neplacut sa se simta tinut in „lesa” chiar si de la distanta.

Comunicati, povesteste-i orice „nimic” – Astfel se va simti mai aproape de tine, mai implicat in viata ta. E placut sa faci planuri de viitor cu el, dar, totusi, nu te arunca in detalii prea multe – vei parea naiva, iar el se va simti stinjenit. E bine sa fii optimista, dar nu-l ruga sa mearga cu tine la nunta verisoarei tale… weekendul viitor.

Daca revederea nu-i atit de dulce precum v-ati fi asteptat… acordati-va rabdare si timp, analizindu-va la rece sentimentele. E normal sa va simtiti putin instrainati in primele saptamini cind dati cu ochii unul de altul, dar daca sentimentul persista… vedeti-va de viata. Separat!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.