Relatia la distanta: Do’s & Don’ts

Pastrati legatura

Este o adevarata stiinta sa reusesti comunici cu iubitul tau in asa fel incat sa nu pari neinteresata si in acelasi timp nici sa il sufoci.

Discutati si puneti-va de acord cat de des sa vorbiti astfel incat sa pastrati o relatie la distanta frumoasa.

Alternati mijloacele de comunicare

Nu prea se poate numi o relatie daca vorbiti prin mesaje kilometrice sau stati cu orele la telefon.

Este placut sa fii surprins de felul in care partenerul te contacteaza, mai ales ca sunt atatea mijloace la dispozitie: telefon, sms, mail, Skype, WhatsApp.

Nu fi geloasa

Este normal ca vietile voastre sa continue chiar daca sunteti o relatie la distanta. El va iesi in continuare in oras cu prietenii lui, tu cu fetele in club.

Stabiliti daca sunteti exclusivisti si ce asteptari aveti unul de la celalalt, ca sa nu existe dubii. De asemeni, nu te arata prea neinteresata de cea face el, ar putea crede ca nu iti pasa.

Stabiliti intalniri

Daca locuiti prea departe unul de celalalt, va puteti intalni intr-un oras la mijlocul distantei si puteti petrece un weekend frumos intr-un oras nou.

Fii imprevizibila si surprinde-l cu o vizita mai lunga. Imagineaza-ti cat de fericit va fi sa se trezeasca cu tine la usa mai devreme cu o zi. Sa nu cadeti in rutina insa, cu intalniri stabilite pe calendar.

Respectati etapele unei relatii

Asteapta sa va cunoasteti mai bine inainte sa ii propui sa se mute cu tine in orasul tau.

Pana nu va cunoasteti si nu sunteti absolut siguri de sentimentele voastre nu te avanta in decizii de moment. Nu este obligatoriu ca el sa fie tatal copiilor tai.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.