Relatia cu un barbat…”matur”. Relatie fara viitor?

Nimeni nu vă pune la îndoială sentimentele, dar trebuie să vă gândiţi şi la ce vă aduce viitorul ca şi cuplu dacă sunteţi hotărâţi faceţi următorul pas în relaţie. De curând, Mary-Kate Olsen (27 ani) şi iubitul ei, Olivier Sarkozy (44 ani), au fost văzuţi împreună la cumpărături pentru un inel de logodnă. Iată ce întrebări ne sugerează Emily Morse, expert în relaţii şi sex, să ne punem dacă ne aflăm şi noi în aceeaşi situaţie.

1. Ce părere are despre copii?

Şansele sunt ca el să aibă deja copii dintr-o relaţie anterioară şi să fie mulţumit de situaţia actuală ori să îşi dorească cu ardoare iar tu să nu fii pregătită pentru acest pas. În orice caz, deşi trebuie să discutaţi împreună această situaţie, decizia finală îţi aparţine. Această discuţie poate fi decisivă în ceea ce priveşte viitorul vostru ca şi cuplu.

2. Ce părere ai să îţi petreci mai tot timpul cu un anturaj mai matur, de vârsta lui?

Doar nu îl vei căra cu tine la party-uri sau la aniversări zgomotoase în pub? De cele mai multe ori, în această situaţie tipele sunt cele care se conformează şi se adaptează în anturajul partenerului, care are o medie de vârstă mai ridicată. Dacă aveţi aceleaşi interese şi pasiuni, diferenţa de vârstă nu va fi o problemă dar dacă se ajunge la crize de gelozie când îţi petreci timpul cu gaşca ta, nu aveţi nicio şansă la linişte.

3. Ce părere ai despre  faptul că diferenţele dintre voi se vor adânci pe măsură ce trece timpul?

Acum este un tip extrem de sexy care emană extrem de multă încredere în sine: are o anumită poziţie socială, o experienţă de viaţă mai vastă decât tine. E normal să te atragă siguranţa lui, dar mai târziu, mult prea devreme totuşi, acestea vor dispărea, odată cu apetitul sexual. În curând nu va mai fi dispus să piardă nopţile sau să facă anumite activităţi solicitante. Eşti sigură că nu vei ajunge să îl priveşti cu alţi ochi atunci?

Gândeşte-te bine la răspunsurile tale şi fii sinceră. Dacă ştii că dragostea voastră va trece toate barierele şi că vă puteţi adapta nevoilor celuilalt puteţi să mergeţi înainte liniştiţi. Altfel, este timpul să pui stop acestei relaţii fără viitor.

Tu ai fost în această situaţie sau cunoşti un astfel de cuplu? Care este povestea lor?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.