Reguli de eticheta in pat

Sexul poate fi o activitate foarte plăcută, dar este necesar să ţinem cont şi de câteva reguli de etichetă pentru ca şi noi, şi partenerul să ne simţim la fel de bine. Nu numai aptitudinile şi poziţiile folosite contează pentru o experienţă reuşită, ci şi următoarele lucruri.

În primul rând, trebuie să vorbim despre igienă. Ai grijă ca înainte de sex să fi făcut un duş, să ai o respiraţie proaspătă şi, de preferat, să fi epilată. Nu e nevoie să te epilezi complet „acolo jos”, dar ditamai tufişul nu e tocmai sexy. Dacă sexul este spontan, nu trebuie decât să te scuzi pentru a merge la toaletă 5 minute, unde te poţi împrospăta puţin.

O regulă de etichetă foarte importantă este să îţi anunţi partenerul dacă ai vreo boală cu transmitere sexuală. Poate că îţi este ruşine să îi spui, dar îţi va fi şi mai ruşine când te va suna să ţipe la tine că i-ai dat ceva.

Cum sa te feresti de BTS

Ajunsă în pat cu partenerul, nu sfâşia hainele de pe el. Poate în filme pare sexy să faci asta, dar cu siguranţă nu îi va conveni prea mult să fie nevoit să îşi coasă la loc nasturii de la cămaşă.

Apoi, concentrează-te pe partener, nu pe alte lucruri. Telefonul tău ar trebui să fie pe silenţios pentru a nu vă deranja, dar, dacă ai uitat să faci asta, cel puţin nu te opri pentru a răspunde… mai ales dacă nu este un apel important. Dacă ai un coleg de apartament, roagă-l să nu te deranjeze atunci când eşti cu un tip în dormitorul tău.

De asemenea, nu fii egoistă. Plăcerea ta este importantă, dar nu uita nici de partener. La final, trebuie ca amândoi să fiţi pe deplin satisfăcuţi. Poate că uneori acest lucru nu se întâmplă, dar cel puţin ştii că ai încercat.

Şi dacă tot te gândeşti la plăcerea partenerului, nu îl surprinde cu nimic ieşit din comun. Poate ai trecut şi tu printr-o experienţă asemănătoare (partenerului tău i-a „alunecat” din greşeală penisul în „gaura greşită”, de exemplu), deci ştii cât de neplăcut poate fi. Dacă vrei să încercaţi ceva, discută mai întâi cu el.

Efecte secundare jenante ale sexului

O surpriză neplăcută poate fi şi ejacularea feminină. Deşi este ceva natural, unii bărbaţi ar putea fi dezgustaţi să fie stropiţi peste faţă în timp ce fac sex oral. Nu e niciun motiv de supărare, nici tu nu cred că ai vrea ca partenerul să ejaculeze pe faţa ta fără să te anunţe înainte… Dacă ţi s-a întâmplat în trecut să ejaculezi, încearcă să aduci vorba despre asta pentru ca iubitul tău să nu fie surprins.

Tu ce alte reguli de etichetă ai adăuga pe această listă?

 

Etichete: hot
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.