Recalibreaza-ti relatia

Rutina este dușmanul aproape inevitabil al unei relații, dar asta nu înseamnă că ești lipsită de „arme” în fața atacului acesteia. Combate-o prin fapte îndrăznețe. 

Dacă e să te iei după nonconformista Samantha Jones din Totul despre sex (care apropo, revine din 4 iunie la cinema, în partea a doua a filmului), atunci când atmosfera din dormitor se lasă pe tânjală, există doar o singură soluție. Nu lenjeria sexy, nici vizionarea de filme erotice și nici o vizită hotărâtă la sex shop. Ci pur și simplu schimbând partenerul, îți revitalizezi și viața sexuală! Revenind pe plaiurile realității, nu ne putem raporta și nici comporta precum neobosita Samantha, așa că recurgem la metode eficiente și la îndemână atunci când vrem să dăm un suflu proaspăt iubirii noastre. Așadar, COSMO te bagă la idei!

Condimentează-ți viața – la propriu!

Ardeiul iute consumat alături de mâncarea obișnuită timp de mai multe zile la rând nu numai că îți pune circulația sângelui în vervă, dar îți stimulează și terminațiile nervoase. Astfel, acestea devin über-sensibile la atingere!

Rutina, bat-o vina!

Oferă bucurie, ca s-o primești înapoi înzecit!

Trece anul și partenerul tău nu se îndură să-și ia concediu? Fă-i tu programul! Agențiile de turism nu degeaba te ademenesc cu fel de fel de oferte – iar când acestea includ pachete turistice cu destinații simpatice, unde are loc un meci de fotbal din Champions League, nu mai sta pe gânduri și rezervă. Dacă nu e microbist, atunci stadionul Santiago Bernabeu din Madrid nu-l va impresiona prea mult, dar nu-i o tragedie – există oferte care vă „expediază” către arene în care se desfășoară și alte competiții sportive.

Idei care sa va scoata relatia din rutina

Nu e ca nuca-n perete să consumi cât mai mult din această fructă!

Deși miezul de nucă conține un aport ridicat de calorii, fii convinsă că nu te vei îngrășa ca după un ‘dezmăț’ culinar de Crăciun, spre exemplu, mai ales dacă le consumi cu moderație. Nucile mustesc de vitamina B3, datorită căreia corpul tău capătă energie tocmai bună de irosit. Energie pe care e musai să ți-o canalizezi către partide de sex spontane și abundente în… stropi de sudoare și exclamații suave.

Nu te neglija.

Să fii generoasă cu iubitul tău sub toate aspectele e dovada că știi să mânuiești frumos o relație, dar focusează-te uneori și doar pe binele tău. Alocă-ți bugetul de care ai nevoie pentru o schimbare la coafor sau o sesiune de shopping și fă lucruri care îți făceau plăcere odinioară, dar pe care nu ai găsit timp să le întreprinzi. Te vei simți mai împlinită cu propria persoană, și vei redobândi și cheful de a-ți însufleți relația.

Pacaleste rutina sexuala

Fără număr.

Mai mult ca sigur că la începutul legăturii voastre, sexul avea loc… oriunde, oricând, mult timp și în reprize repetate. Străduiește-te să recreezi acea atmosferă care să vă îmbie la a face dragoste iar și iar și iar… Poți începe prin a-i propune s-o faceți în locuri expuse privirilor străine – toaleta din aeroport sau bancheta din spate a mașinii (evită totuși să ieșiți goi în balcon în zilele de weekend).

Text: Dana Ruxandra Panghe

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise