Ramai la mine?

Întrebarea aceasta te face să zâmbești, fiindcă prima noapte petrecută la “el” se lasă adesea cu întâmplări nostime, cărora ți-ar plăcea să le dai “undo”. Dar cum asta nu este posibil, ce-ai zice, mai bine, de o terapie prin râs?

Când mă gândesc la “prima noapte”, îmi vine în minte acel scenariu clasic de telenovelă, când protagoniștii sunt oarecum obligați de circumstanțe să petreacă noaptea în aceeași cameră și, cu toate că amândoi ard de nerăbdare să se dezbrace reciproc, ea îi spune pe un ton mândru și ușor bosumflat: „Nu putem dormi în același pat”. După care îi aruncă o pernă și îl trimite pe bietul om să doarmă în cadă sau pe podea. Însă niciunul dintre ei nu poate dormi, așa că nu le mai rămâne decât să se iubească pasional toată noaptea. Dimineața, ce să vezi – ea arată ca o Frumoasă Adormită, cu gene dese și lungi până la cer, obraji rozalii și cosițe strălucitoare, răsfirate pe perna mătăsoasă. Nu, frecușul specific nopților de pasiune nu i-a întins deloc machiajul, iar părul nu i-a explodat în stilul lui Alice Cooper. Bun… Acum că am dezbătut imposibilul, hai să discutăm despre ceea ce se întâmplă cu adevărat atunci când dormi pentru prima dată la el acasă. Blogger-ul Andrei Vulpescu ne oferă, fără menajamente, perspectiva masculină.

Vei spune de mai multe ori “Ce târziu e, o să-mi chem un taxi…”

Deși nu ai nicio intenție de a pleca acasă. Pe bune, e deja ora 1, ați băut câteva degete de șampanie și dansați pe muzica lui James Arthur. Știi la fel de bine ca și el că în noaptea asta nu vei dormi în pijamalele tale Hello Kitty. “Cu cât ne place mai mult de el, cu atât îl amenințăm mai mult cu plecarea când, de fapt, murim de nerăbdare să-l vedem fără tricou. Probabil ne e teamă că vom părea pradă ușoară sau vrem să-l auzim cum se roagă de noi să rămânem. Cert e că mi-am învățat lecția – dacă îți dorești să rămâi la el, nu folosi scenariul cu taxiul pentru că, până la urmă, se va îndeplini. Eram într-o seară acasă la cineva care-mi plăcea atât de mult, încât abia îmi puteam ține hainele pe mine, dar în loc să acționez conform dorințelor mele, am început povestea cu taxiul. Ei, bine, omul a fost mai înțelegător decât mă așteptam eu și chiar mi-a chemat un taxi, așa că m-am văzut nevoită să plec înainte de desert. Am rămas cu fanteziile neîndeplinite, căci n-am mai avut niciodată ocazia…”, povestește Miruna, 26 de ani.

Cea mai tare noapte de iubire – Marturii de la fete

Și atunci, ce fac? “OK, știu că nu vrei să pleci, cu cât mi-o spui mai des cu atât e mai evident că vrei să rămâi. Dar n-o să te implor, am și eu mândria mea! În fine, invită-mă tu în oraș a doua zi. Cine știe…”

Spălatul pe dinți va căpăta caracter confidențial

Te vei simți ca agentul 007 din două motive: 1. N-ai periuță de dinți, așa că vei scotoci cu precauție prin dulăpiorul lui din baie, încercând să găsești apă de gură. Până la urmă vei ajunge să te speli cu degetul. 2. Chiar dacă ai avut grijă să arunci o periuță de dinți în geantă, vei fi nevoită s-o folosești pe furiș, fiindcă nu vei dori să pari “prețioasă”. E momentul ăla enervant, când realizezi că producătorii de la Hollywood te-au dus de nas. “Chiar dacă te mai relaxezi pe măsură ce relația avansează, e normal să ai astfel de dileme în prima dimineață petrecută cu el. Eu țin minte că apelam la guma de mestecat foarte mentolată, până când tipul a sesizat și mi-a cumpărat o periuță de dinți. Am fost puțin jenată la început, dar recunosc că gestul lui m-a scutit de multe bătăi de cap”, își amintește Andreea, 25.

Și atunci, ce fac? “Vezi tu mai încolo cum avansează idila noastră, acum mergi pe varianta 2. Igiena orală e mai importantă!”

Îți va oferi haine din dulapul lui, și nu vei arăta sexy

Da, am văzut femei arătând super hot în cămașa sau tricoul iubitului – prin filme, videoclipuri și reclame. În realitate, o asemenea minune se înfăptuiește mai rar. Dar ești îndreptățită să speri – chestia asta îți oferă un potențial uriaș de a arăta adorabil (te gândești cât de bine ți-ar veni tricoul lui preferat, care ți-e doar un pic prea mare). Însă ai șanse la fel de mari să te alegi cu maieul ponosit pe care-l purta în liceu la meciurile de baschet și cu pantalonii lui scurți, ce te vor face să arăți precum Vanilla Ice. Nu e chiar look-ul pe care ți-l imaginai, dar se poate și mai rău. “În prima seară, l-am rugat să-mi dea un tricou pe care să-l îmbrac după ce ies de la duș, dar în loc de asta mi-a întins un halat imens și demodat, care părea de femeie. Mi-a spus că e al maică-sii, iar eu am roșit instant. M-am simțit și mai penibil când am apărut îmbrăcată cu el – îmi venea oribil, iar el mi-a confirmat-o fără menajamente: arăți ca o tanti!, mi-a spus râzând. Măcar era pufos.”, se confesează Lavinia, 24.

Sfaturi pentru o aventura de o noapte reusita

Și atunci, ce fac? “Sfatul meu este să defilezi cu mândrie prin casă purtând pur și simplu… nimic. O să fiu încântat de curajul tău. Și o să te țin minte!”

Vei afla despre el lucruri pe care nu voiai să le știi

E întruchiparea perfecțiunii când apare în barul vostru preferat, arborând zâmbetul acela sexy, completat de ținuta elegantă și ceasul impunător. Dacă se descrie pe sine altfel decât e de fapt, nu-l poți prinde cu mâța-n sac, pentru că nu e nimeni acolo care să-l poată contrazice. Abia când dormi pentru prima dată la el încep să iasă la suprafață vulnerabilitățile și micile lui secrete. De exemplu, vei descoperi că sforăie dacă doarme pe spate sau că are istoricul de la Safari plin cu link-uri către filme pentru adulți. Sau că e colecționar de figurine Star Wars. Asta în cel mai bun caz. “Am rămas peste noapte la un tip de care eram îndrăgostită, deși știam că n-o să pot dormi în alt pat. M-am foit toată noaptea, am ieșit pe balcon și am făcut ture la toaletă, în timp ce el dormea ca un îngeraș. De parcă scenariul n-ar fi fost deja destul de dubios, spre dimineață, când mă apucase în sfârșit somnul, tipul a început să se miște și, dintr-odată, și-a băgat mâna în boxeri. Pentru o clipă, m-am temut că va începe să se masturbeze lângă mine”, povestește Lorena, 27.

Și atunci, ce fac? “Până la urmă trebuie s-o faci și pe-asta. Să rămâi la mine, adică. Mediul în care locuiesc conține indicii despre mine, iar cu cât afli mai multe, cu atât văd și eu mai repede dacă ne potrivim și dacă mă placi.”

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.