Ramai cool cand faci hot sex

By  | 

STRUGURI CONGELATI
Pune un ciorchine de struguri la congelator, si astfel veti avea parte de cel mai grozav snack, tocmai bun de adus in dormitor. Provoaca-ti iubitul sa-ti plimbe de la gat inspre varful picioarelor – cu rotocoalele de rigoare in jurul sfarcurilor – o boaba de strugure rece-gheata.

Spre deosebire de cuburile de gheata, bobitele nu se topesc si nu creeaza mizerie. In plus, le poti „proiecta” direct in gura odata ce fiecare si-a parcurs… traseul!

UN VENTILATOR
Asaza ventilatorul directionat spre trupurile voastre atunci cand aveti chef sa faceti nebunii. Astfel, nici nu va veti mai supraincalzi, si nu mai riscati sa ramaneti in pana de energie. Mai mult, felul in care-ti va ravasi parul te va face sa te simti ca un supermodel!

O ESARFA RECE
Uda in apa foarte rece un prosop minuscul, un burete sau o esarfa fina, si folositi-o ca sa va masati reciproc corpurile.

SLIP MATASOS
Pune o pereche de chilotei din satin sau matase in congelator si aateapta 10 minute. Sunt suficient de reci cand ii scoti afara? Mangaie-ti delicat iubitul cu ei, atingandu-i zona de la baza penisului – senzatia ii va trimite frisoane de placere in tot corpul. Imbraca-i si lasa-l sa se joace cu tine, fara sa renuntati la bucatica de material racit…

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *