Punctul W

By  | 

Mingiind pieptul iubitului tau in forma literei W, liniile trasate cu buricele degetelor sint o adevarata cale a dezmierdarii.

Roaga-l sa se intinda pe spate, incaleca-l si atinge-l cu virful degetului aratator in partea superioara a unuia dintre… pectorali.

Coboara degetul, iar in dreptul sternului urca-l, pentru a forma coltul specific a jumatate din litera W. Apoi, repeta desenul imaginar si pe cealalta jumatate a pieptului.

Poti repeta “figura” cu buzele, sarutindu-l exact pe acelasi traseu al senzatiilor, pielea din zona aceea fiind mai subtire decit restul pieptului. Deci, extrem de sensibila.

Continua “maratonul satisfactiei” si alinta-i pieptul cu miscari mai ferme – poti chiar incerca sa-ti inmoi degetele in lubrifiant. Cu cit atingerile tale sint mai delicate, cu atit terminatiile nervoase vor fi mai stimulate.

Alterneaza alunecarea degetelor pe forma lui W, in miscari de sus in jos si inapoi, cu stringerea delicata a sfircurilor – nici acestea nu trebuie neglijate. Din cind in cind, apuca-le putin mai tare, pentru a stirni circulatia singelui, amplificind, astfel, senzatiile.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *