Punctul R

By  | 

Tot “pachetul” sau genital este extrem de sensibil la excitatie, dar o anume destinatie intima – parte integranta a pretiosului “pachet” – detine locul intii la rapiditatea cu care poate face hormonii sa… dea in clocot.

Acea linie foarte subtire si fina ce desparte scrotul in doua “mingiute” si se continua discret spre anus este intesata cu o multime de terminatii nervoase. Barbatii ori sint innebuniti dupa atingerile in punctul R, ori pur si simplu sint coplesiti de tensiunea excitatiei produse de stimularea lui.

Asa ca… ia-l usor pe iubitul tau si atinge-i usor “granita” dintre testicule cam la fiecare 30 de secunde, in timp ce-i oferi sex oral. Fii atenta si la eventualele sale reactii: in caz ca nu-l mai auzi gemind (ma rog, scotind sunete care atesta faptul ca se simte excitat), opreste-te si incearca alt truc.

Daca da semne ca apreciaza ce-i faci, mergi mai departe cu stimularea punctului R.

Inlocuieste degetele cu limba si urmareste dunga separatoare a scrotului, incepind din partea inferioara, inspre penis. Incearca sa variezi “traseul” pe parcurs si atinge-i penisul pina la virf, apoi opreste-te iar doar la baza lui.

In plus, cind depasiti etapa cu preludiul si treceti la sex, poti exersa miscarea stind in pozitiile doggy-style sau tu deasupra. In timpul miscarilor obisnuite, intinde o mina si mingiie-i cu un deget scrotul, pe linia punctului R, imitind miscarea de “vino-ncoa'”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *