Punctul G

By  | 

Nu numai femeile sint posesoarele unui punct G extrem de sensibil.

Prostata (glanda masculina de marimea unei nuci, pozitionata sub vezica) este “butonul” suprem pe care-l poti activa daca vrei sa-l dai pe spate definitiv in dormitor – la propriu si la figurat. Aceasta performanta nu e foarte greu de realizat.

Ii poti stimula prostata pe de-o parte in timp ce-i oferi o felatie sau in timpul preludiului, apasind zona perineala – adica acea pelicula de piele ce “uneste” testiculele si anusul.

Practic, prostata se situeaza deasupra degetelor tale, dar pe dinauntru. Asa ca presind acel punct, ii masezi indirect punctul lui G. Iar atunci cind simti ca se apropie de orgasm, pulseaza zona ritmat – o apasare la secunda, pina cind finalizeaza. O forma mai intensa de stimulare reprezinta introducerea unui deget in anusul lui.

Mai intii, intarita-l, mingiindu-i circular anusul din pozitia misionar sau cind stati unul linga altul. Daca nu te roaga sa te opresti, iar erectia lui nu cedeaza, atunci e semn ca poti continua operatiunea. Urmeaza sa fie de acord ca tu sa-ti inserezi degetul… acolo.

Daca-si da acceptul, n-o face fara sa nu-ti ungi degetul cu pricina cu lubrifiant, iar unghiile sa fie musai taiate. Apoi impinge-ti degetul cam cinci centrimetri inauntru, indoindu-l inspre partea din fata, pina cind simti o mingiuta de tesut – aceea e prostata.

Mingiie-o usor, apoi apas-o din ce in ce mai puternic si lanseaza un ritm. Intre timp, fii atenta si la reactiile lui – ii place sau nu?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *