Punctul F

By  | 

In partea de dedesubt a penisului sau, exact in josul “capsorului”, exista o linie subtire, dar cu potential crescut al placerii: frenulul. Desi majoritatea femeilor ating punctul F in timpul partidelor de sex, nu cunosc, totusi, cea mai buna metoda de a profita de acesta la maxim. Mai concret, de a-l stimula intens.

Aceasta pielita subtire (aflata ca o punte de legatura intre gland si preput) este extrem de receptiva, fiind intersectia terminatiilor nervoase mai “aglomerata” decit orice alt loc de pe corp. Iar ca sa-ti tii iubitul in “priza” constant, punctul F are nevoie de atentia ta constanta.

In timp ce-i oferi sex oral, ajuta-te si de mina si asaza-te in genunchi in fata lui. Astfel, in momentul in care ii apuci penisul cu mina, degetele tale ating partea de dedesubt, adica exact punctul F, acolo unde se afla frenulul.

Misca-ti mina in tandem cu buzele si ai grija ca de fiecare data sa “treci” si peste capatul penisului, atingind astfel si punctul F. In timp ce faceti dragoste, abordati pozitia pe la spate sau misionar, astfel incit el sa te patrunda din plin.

Pe parcurs, el isi poate misca trupul astfel incit frenulul sa aiba parte de o… zdravana frectie! Inclesteaza-ti zona muschilor pelvieni, in timp ce el te patrunde, ca si cind i-ai opune rezistenta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *