Punctul 8

By  | 

Aceasta destinatie erogena este o mina de senzatii tari.

Pune-ti un deget sub penis, la intersectia acestuia cu saculetul “bilutelor” sale. Apoi inconjoara-i cu acelasi deget penisul, de parca ai desena un inel la baza lui (aceasta este bucla superioara a cifrei opt). Cerculetul de jos al lui opt este completat atunci cind repeti aceasta miscare de jur imprejurul scrotului, acolo unde este “lipit” de corp.

Acest punct este la fel de sensibil la atingere si la fel de impregnat de terminatii nervoase ca intregul “ambalaj” al penisului.

In timpul preludiului, traseaza magicul opt cu degetul, cu limba sau combina cele doua “arme” ale tale, provocindu-i placere maxima: in timp ce un deget ii mingiie partea de sus in forma circulara, limba ta finalizeaza senzatia.

Tot cu limba ii poti atinge scrotul, iar degetul tau mijlociu si indexul sa-i stringa usor baza penisului – acest gest ii tensioneaza circulatia singelui in interiorul membrului.

Alte propuneri sexy: incalzeste-ti miinile tinind o cana fierbinte timp de cinci secunde si cuprinde-i “bijuteriile” intre palme – caldura va intensifica orice atingere. Iar daca ai o pereche de tanga din satin, infasoar-o pe degete si mingiie-l cu ea in zona deja infierbintata.

Daca chiar aveti chef de joaca si el e dispus sa fie… rabdator, ajuta-te de o esarfa fina de matase. Inveleste-i pretiosul organ ca intr-o mantie si, apoi, trage usor esarfa in exterior. Senzatia materialului delicat pe pielea de acolo ii va transmite impulsuri excitante.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *