Pui bărbații pe fugă?

Îți dorești un partener, dar simți că pui bărbații pe fugă? Iată câteva semne că e posibil să ai dreptate.

Frumoasă ești, inteligentă ești, simpatică ești.. Și atunci de ce nu îți poți găsi și tu un partener? Este posibil să faci anumite lucruri care să pună bărbații pe fugă. Iată care sunt acestea:

Cum să inviți un tip la întâlnire

Ești prea disperată. Poate sună prea dur, însă așa te văr bărbații dacă încerci foarte tare să ai o relație. Multe femei se simt atât de prost că nu au o relație încât fac tot posibilul să cunoască tipi cu care să se cupleze. Poate că ai fost singură prea mult timp, poate că toată lumea din jur pare atât de fericită și se căsătorește, cert e că bărbații nu își doresc o femeie care să stea după fundul lor și să le facă mereu pe plac. Relaxează-te puțin!

Alergi din floare în floare. Ai tot dreptul să îți schimbi partenerii destul de rapid, dar asta nu înseamnă cu unele persoane nu te vor judeca. Atunci când un bărbat te vede în fiecare lună cu altcineva, va considera că ești o femeie ușoară și nu își va dori o relație serioasă cu tine.

Semne că iubești ideea de a te îndrăgosti

Ești paranoică și geloasă. Uneori gelozia poate fi măgulitoare, dar ai mare grijă să nu exagerezi! Există vreun motiv real pentru care ești mereu geloasă și paranoică? Cel mai probabil nu, ci pur și simplu nu ai suficientă încredere în propria persoană. Nu mai analiza fiecare lucru pe care îl spune sau face un bărbat, pentru că suspectezi că ar avea treabă cu alte femei, nu vei face decât să îl îndepărtezi de tine.

Nu ești autentică. Poate că reușești să atrați atenția bărbaților, însă nu te poți preface non stop. În plus, dacă te prefaci că ești altcineva, nu vei găsi un bărbat care să te placă pentru ceea ce ești, deci ce rost are?

Nu ești independentă. Ok, poate că unii bărbați vor să se simtă masculi puternici care au grijă de tine, însă învață să te poți baza în primul rând pe tine. Nimănui nu îi place o persoană care nu se poate descurca niciodată singură.

5 motive pentru care ești singură

În cazul în care crezi că și tu faci anumite lucruri care pun bărbații pe fugă, nu trebuie să te simți prost – cel puțin ai realizat la timp și te poți schimba!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.