Probleme pe care doar cuplurile care locuiesc împreună le întâmpină

Să locuiești împreună cu partenerul este minunat… în mare parte. Există și câteva probleme pe care toate cuplurile care se află în această situație le întâlnesc.

Baia pare mult mai mică

În special dacă sunteți mai dezorganizați, să împărțiți baia este o adevărată provocare. Abia când vă mutați împreună realizați câte produse cosmetice și de îngrijire aveți, iar asta duce aproape întotdeauna la mici certuri. Încercați să folosiți doar produse de care aveți cu adevărat nevoie și, pe cât posibil, folosiți amândoi același produs (balsam de păr, gel de duș etc). De asemenea, găsiți noi moduri de a vă organiza baia, pentru a câștiga cât mai mult spațiu.

BONUS: baia este mereu ocupată când ai și tu nevoie, găsești mereu scurgerea plină de păr, podeaua este plină de apă după ce partenerul face duș, iar hârtia igienică este mereu pusă invers.

Vă uitați la aceleași seriale și filme

Ar fi ciudat ca în fiecare seară să petreceți 1-2..-3 ore în camere diferite, fiecare uitându-se la un serial sau film diferit. Începeți, deci, să vă uitați la seriale și filme care vă plac amândurora și învățați să faceți compromisuri.

Unul din voi nu doarme cât vrea

Unul din voi se trezește primul, așa că îl trezește și pe celălalt – intenționat sau „din greșeală”, făcând multă gălăgie prin casă. Sau te trezești și realizezi că partenerul deja și-a început ziua, așa că te simți obligată să te dai și tu jos din pat.

E greu să fii cu adevărat singură

Știi toate ciudățeniile pe care le faci atunci când ești singură? Când stai cu partenerul e mereu cineva cu tine în casă care te vede. În plus, dacă ai nevoie de „alone time”, singura variantă e să te duci în altă cameră… dacă nu locuiți într-o garsonieră.

Unul din voi e mai dezordonat decât celălalt

…iar asta duce aproape zilnic la mici certuri. „De ce nu ai făcut patul? De ce nu îți speli ibricul de cafea? De ce nu strângi șosetele de pe jos? Nu sunt mama ta să fac ordine după tine!” Din nou, trebuie să înveți să faci compromisuri sau să faci un efort să fii mai ordonată, dacă la tine e problema.

Trebuie să dai mereu explicații dacă nu ieși cu partenerul

Dintr-un motiv sau altul, atunci când locuiești cu partenerul, toată lumea se așteaptă să ieșiți mereu împreună. Din acest motiv, dacă se întâmplă să ieși singură, cel puțin o persoană te va întreba dacă v-ați certat.

Vă certați din prostii

Indiferent cât de perfectă ar fi relația voastră, dacă locuiți împreună vă veți certa din tot felul de motive. E important să nu vă bateți capul cu orice fleac și, din nou, să faceți compromisuri.
*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Frank Kobola)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.