Probleme de care barbatilor nu le pasa in timpul sexului

By  | 

1.Problema mirosului. Singurul miros pe care un bărbat l-ar observa ar fi acela de flori. Un vagin trebuie să miroasă ca un vagin, nu ca un câmp de flori, aşa că nu mai fii stresată din cauza aceasta.

2.Problema părului. Aceasta este un motiv de stres pentru orice femeie. Dar este important să ştim că bărbaţii nu au o problema cu asta. Bărbaţilor nu le pasă de existenţa câtorva fire, atâta timp cât nu sunt atât de lungi cât să poate fi împletite.

3.Problema lubrifierii. Pentru bărbaţi nu contează dacă eşti “prea udă” sau “prea uscată”. Nu te mai stresa din orice.

4.Problema sunetelor. Sunetele ciudate din timpul sexului pot uneori să te facă să te opreşti, ruşinată. Nu e cazul. Bărbaţii, la fel ca şi noi, ştiu că aceste sunete sunt normale şi, atâta timp cât nu ne oprim din ceea ce facem, pe ei nu îi deranjează.

5.Problema ţipetelor. Eşti prea galacioasa? E ok, atâta timp cât nu te aud vecinii. Eşti prea tăcută? Şi aşa este ok. Pentru un bărbat poţi fi atât de gălăgioasă cât vrei tu, atâta cât nu-i ţipi în ureche. Fii în elementul tău, nimeni nu îşi doreşte o femeie crispată în pat.

6.Problema feţelor ciudate. Chiar dacă tu crezi că este sexy, e posibil să te concentrezi aşa mult la expresia feţei tale încât să uiţi de fapt că eşti în timpul sexului.

7.Problema coafurii. Fii sigură că un bărbat, în timpul sexului, nu e interesat de cât de bine îţi stă părul. Coafată sau nu, lasă-ţi părul desfăcut, pentru un bărbat asta este sexy.

8.Problema indicaţiilor. Dacă el nu face ce trebuie, e prea lent, sau prea rapid, spune-i. Nu va fi percepută ca o critică, indicaţiile sunt preţioase şi constructive. Amândoi trebuie să va simţiţi bine, nu?

9.Problema orgasmului. Nu contează cât de mult îţi ia să ajungi acolo, important e să ajungi. Un bărbat se simte “mai bărbat” dacă tu ajungi la orgasm, aşa că nu te lăsa până nu ajungi acolo.

10.Problema sexului oral. Orice bărbat îşi doreşte sex oral la preludiu, dar nu e ceva obligatoriu. Dacă vrei să sari peste şi să treceţi direct la acţiune, nu este nicio problemă. Important este să va simţiţi amândoi bine.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *