Primele 5 lucruri pe care tipul le observa la tine cand o faceti

By  | 

Îţi faci milioane de griji despre cum i se va părea tipului corpul tău atunci când, în sfârşit, ajungeţi la etapa „dormitorul‟? COSMO îşi propune să îţi restabilească încrederea în propria imagine. Iată detalii.

Privirea

Da, fetelor! Felul în care te uiţi la el în acele momente fierbinţi cântăreşte mult în reuşita actului sexual. Nu evita să îţi priveşti iubitul în ochi şi nu te jena să ţii ochii deschişi câteva secunde în plus atunci când vă sărutaţi pasional. Contactul vizual îl va pune pe jar şi mai mult şi nu va mai avea timp cu certitudine să îţi observe firele de păr care nu s-au aşezat perfect în coafura ta.

Iniţiativa

Una dintre cele mai frecvente nemulţumiri ale bărbaţilor atunci când vine vorba despre partide de amor eşuate este când partenerele lor nu au iniţiativă şi nu depun efort în pat. Statisticile spun că ei traduc comportamentul tău leneş dintre aşternuturi ca fiind un semn de plictiseală, iar acest lucru are un efect devastator asupra libidoului lor. Îndrăzneşte şi dă startul unei sesiuni „aburinde‟ de sex sau odată ajunşi în pat, propune-i tu să schimbaţi poziţia sau să încercaţi ceva nou. Iubitul tău va aprecia enorm faptul că te arăţi dornică şi cu chef de sex.

Respiraţia

Un chestionar online realizat de cosmopolitan.com a scos la iveală că respiraţia urât mirositoare a partenerei este un motiv suficient de puternic pentru ca ei, bărbaţii, să dea înapoi de la o potenţială partidă de sex. Sigur, nu îţi facem acum educaţia pentru igiena orală, însă asigură-te că ai mereu la îndemână un pachet de gumă de mestecat cu diverse arome. Pe tipi îi excită mirosurile cu notă dulce, atâta timp cât nu se simt „înecaţi‟ în notele vreunui parfum puternic.

Pielea

Oh, da! Bărbaţii adoră textura fină a pielii proaspăt epilate şi intens hidratate. Dar atenţie! Nu exagera cu loţiunile de corp care împrăştie un miros intens. Atunci când te alintă cu o avalanşă de săruturi pe tot trupul, iubitul tău îşi doreşte ca buzele lui să îţi simtă pielea catifelată, dar nu încărcată de produse de îngrijire corporală. Asigură-te că zone precum pielea de pe coate, genunchi, călcâie, coapse sunt bine emoliate şi nu insista pe sâni, fese sau gât. Mai mult, fii sigură că eşti perfect epilată şi, dacă e cazul, apelează la cremele care calmează pielea după epilat.

Limbajul corpului

Chiar dacă te afli cu iubitul tău în pat şi este clar că îţi doreşti să o faceţi, ai grijă ca şi corpul tău să îi transmită acelaşi tip de mesaje. Dacă stai prea încordată, îţi ţii mâinile inerte şi preferi să stai mai mult pe spate (ai citit mai sus când povesteam despre iniţiativă?), rişti să îi spui de fapt că nu eşti prea încântată de momentul… acţiunii. Relaxează-te şi roagă-l să te ajute să te destinzi mai mult, insistând pe etapa preludiului. Comunicarea este crucială în cuplu şi mai ales în momentele intime, aşa că nu te feri să îi spui exact ce simţi – tipii au nevoie de feedback-ul tău pentru a se asigura că fac totul ca la carte.

Lasă-ne un comentariu prin care să ne spui ce ai mai adăuga la lista COSMO!

Comments

comments