Prima vacanta alaturi de iubitul tau

 

Când mergi în vacanţă cu iubitul tău pentru prima dată, învăţaţi multe lucruri unul despre celălalt. În fond, staţi aproape mereu împreună. Iată câteva dintre lucrurile care se întâmplă în prima vacanţă împreună.

Afli fricile lui iraţionale şi micile ciudăţenii

Cu toţii avem micile noastre ciudăţenii pe care poate nici nu le observăm. Cu această ocazie, vei observa câteva lucruri la iubitul tău care te vor amuza sau poate deranja, dar încearcă să nu îi atragi atenţia într-un mod prin care să îl faci să se simtă prost. Nu uita, şi tu ai micile tale ciudăţenii!Vă veţi ajuta cu îmbrăcămintea

Acum că prietenele tale nu sunt lângă tine, va fi nevoie ca el să te ajute să alegi ţinuta potrivită. Ai grijă, totuşi, să nu îl exasperezi cu dilemele tale. Va fi interesant, totuşi, să vezi cum şi lui îi ia 15 minute doar ca să îşi aleagă cureaua care să se potrivească perfect cu ceasul.

Problema toaletei

Acceptă că toată lumea merge la toaletă şi viaţa va fi mai frumoasă. Tu te simţi jenată dacă iubitul tău stă ceva mai mult la baie? Bineînţeles că nu! Deschide geamul, dă drumul la apă dacă nu te poţi gândi decât la zgomotele ce se pot auzi şi fă ce ai de făcut. Este cel mai normal lucru din lume şi iubitul tău nu te va judeca pentru asta.

O să vă săturaţi unul de celălalt

Doar puţin, bineînţeles. Este inevitabil, doar petreci cu el fiecare minut din fiecare zi a vacanţei. Ar fi chiar ciudat să nu existe un moment în care să simţi nevoia să stai puţin singură.

Vă apropiaţi foarte mult

Tocmai pentru că staţi atâta timp împreună, de dimineaţa până seara şi de noaptea până la răsărit, deveniţi mai apropiaţi. Aţi învăţat atâtea unul despre celalalt, aţi avut experienţe minunate împreună… uită toate momentele incomode (problema toaletei, mhm) şi bucură-te de amintirile pe care le aveţi împreună.

Dacă şi tu vei pleca în curând cu iubitul tău în prima voastră vacanţă împreună, acum ştii cum să te pregăteşti.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.