Prietenii lui trebuie sa fie si ai tai?

Dacă bărbatul de lângă tine are `material` pentru o relaţie serioasă şi de lungă durată, atunci chiar ar trebui să faci un efort pentru a te apropia de prietenii lui. De fapt, nu ai nimic de pierdut dacă o faci, cu condiţia să nu te îndepărtezi de actualii tăi prieteni. Dacă intervine despărţirea şi singurii tăi prieteni sunt cei pe care i-ai cunoscut prin el, solidaritatea poate însemna singurătate pentru tine. Prietenia dintre tine şi prietenii lui nu prea are cum să îţi aducă dezavantaje. Dacă gaşca lui te place, şi tu te vei simţi mai în siguranţă când ies împreună în lipsa ta. Vei simţi că el e pe mâini bune şi că nimeni nu îl va încuraja să facă ceva ce ar putea dăuna relaţiei voastre. Dar cum te apropii de aceşti oameni?

Gândeşte-te la ei ca la prietenii tăi

Şi poartă-te natural în preajma lor. Nimeni nu apreciază o prefăcută care ar face orice să intre în graţiile cuiva. Nu trebuie să fii de acord cu tot ce zic ei dacă ai argumente contrare şi pertinente. Dar nici nu trebuie să îi contrazici la absolut orice mişcare. Poartă-te cu ei cum te-ai purta cu cei mai buni prieteni ai tăi – lor le-ai critica orice mişcare?

Ţine minte lucruri despre ei

Astfel vei demonstra că eşti chiar atentă când ei povestesc lucruri şi nu dai din cap doar din amabilitate. Dacă ştii că a avut loc un eveniment important în viaţa vreunuia (cum ar fi un interviu pentru un job), nu ezita să întrebi cum a fost.

Fii drăguţa cu prietenul tău în preajma lor

Dacă te porţi mereu urât atunci când prietenii lui sunt de faţă, nu vei ajunge să fii considerată fata potrivită pentru el. Nu trebuie să îl ţii în braţe permanent în prezenţa lor când sunteţi împreună cu toţii, ci doar să îi vorbeşti frumos şi dacă apare orice fel de supărare sau frustrare din partea ta, zâmbeşte frumos şi păstrează discuţiile în contradictoriu pentru când veţi fi doar voi doi. Demonstrezi că eşti o femeie care nu îţi spală rufele în public şi ştii să fii amabilă chiar şi în situaţii dificile.

Invită-i şi pe ei acolo unde se poate

Dacă te-ai gândit la o ieşire cu prietenii tăi şi iubitul tău, de ce să nu îi inviţi şi pe prietenii lui? Le vei transmite un mesaj foarte clar: ca apreciezi compania lor ţi îţi place să îi ai în preajmă. Cu siguranţă nu vei fi refuzată dacă organizezi un grătar sau o ieşire în oraş cu o gaşcă mai mare.

Fii prietena lor chiar şi când el nu e de faţă

Dacă prietenul tău s-a ridicat de la masă, nu îţi schimba dispoziţia şi nu înceta să socializezi. Demonstrează că nu te prefaci atunci când emiţi semnale de prietenie. Dacă îi întâlneşti întâmplător pe stradă, opreşte-te să îi saluţi şi întreabă-i ce mai fac.

Tu în ce relaţii eşti cu prietenii lui?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.