“Prietenii cu beneficii” castiga teren

Sigur ca relatia de tip “prieteni cu beneficii” nu e un concept nou, mai ales am avut sansa sa ne bucuram de comedia romantica in care au jucat Mila Kunis si Justin Timberlake. Dar se pare ca in ultimul an, numarul tinerilor care prefera acest gen de relatie a crescut simtitor.

 

 

Potrivit studiului, procentul celor care se bucura de confortul unei prietenii cu beneficii a crescut cu aproape 27% in anul 2012, fata de anul precedent. Ce e si mai surprinzator? Multe dintre aceste aranjamente devin, cu timpul, o relatie…pe bune.

 

 

Femeile au o conditie

Potrivit studiului, tot mai multe femei ii cer o garantie de monogamie partenerului inainte de a “sari” in asternuturi. Se pare ca si aceasta tendinta a crescut fata de anii precedenti – cu 12%. In concluzie, femeile isi doresc un prieten cu beneficii, dar vor sa fie singurele lui partenere de sex.

 

 

Locul de intalnire

Cercetarea a mai descoperit ca cel mai popular loc de intalnire pentru persoanele single este mediul online – o treime dintre participanti au declarat ca au avut parteneri pe care i-au intalnit pe internet. Numai 7% au declarat ca s-au cunoscut prin metoda clasica, intr-un bar.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.