Preda-i arta amorului

By  | 

Pentru unii bărbaţi, trupul tău este un tărâm necunoscut. Decât să-i laşi să rătăcească în necunoscut, mai bine dă o mână de ajutor. Rezultatul ar putea fi uluitor.

Conform ultimului sondaj COSMO, mai bine de 50% dintre bărbaţii chestionaţi habar n-aveau unde este clitorisul. Majoritatea dintre ei credeau că localizarea corectă este undeva în profunzimea vaginului.
Totuşi, uneori şi cei care cunosc localizarea exactă a centrului plăcerii, deşi lucrează de zor în zona zero, pot da greş. Dacă şi iubitul tău este ceea ce numim un… „acliterat“, nu-l eticheta cu una, cu două, drept o cauză pierdută. Mai bine aşază-l în pat şi instruieşte-l într-ale orgasmului. Iată câteva metode:

Ajusteaza-i atingerile

În timpul preludiului, dirijează-i degetele către clitoris şi arată-i cum să-l stimuleze, cu ritmul şi fermitatea pe care o preferi. Bărbaţii sunt orientaţi către rezultat, aşa că-şi imaginează că orgasmul tău este cu atât mai exploziv, cu cât mişcările sunt mai rapide şi mai puternice.
Încearcă să apeşi de câteva ori clitorisul cu degetul lui, apoi descrie cercuri mici în fiecare direcţie, ca să exciţi toate terminaţiile nervoase din zonă. Pont: aşezaţi-vă pe o parte, faţă în faţă. Apucă-i penisul şi, cu ajutorul capului, arată-i cum să-ţi activeze punctul cel mai fierbinte (adaugă, în prealabil, şi câteva picături de lubrifiant pe bază de apă).

Preda-i arta cunilingusului

La „examenul“ oral, mulţi tipi cred că-i de bine dacă aplică aceeaşi tehnică în mod continuu. Ceea ce nu ştiu ei e că după o perioadă, nervii din zonă amorţesc, şi pentru înviorare este necesară puţină variaţie. Roagă-l să-şi cuprindă clitorisul între buze (evitând contactul cu dinţii), şi, alternativ, să-l tachineze cu limba şi să îl sugă, în timp ce tu îţi împingi pelvisul către gura partenerului, ca să ajustezi presiunea.

Preia fraiele

Odată ce te penetrează, e mai simplu să excluzi clitorisul din ecuaţie, dat fiind că din majoritatea poziţiilor este destul de dificil de stimulat. Ăsta e unul din principalele motive pentru care femeile ajung la orgasm mai greu. Remediu: aşază-te deasupra şi cere-i să-ţi mângâie butonaşul magic (degetul mare se descurcă de minune, din unghiul ăsta). În poziţia misionarului, apucă-i fesele şi ghidează-l astfel încât să te pătrundă încet şi adânc, ca zona de interes să se frece uşor de osul său pubian. Când faceţi dragoste în stilul doggie, spune-i să te cuprindă cu o mână şi să-ţi aţâţe clitorisul cu două degete.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *