Prea multi sau prea putini tipi in viata ta?

Atât de mulți tipi și prea puțin timp? Sau, dimpotrivă, atât de mulți tipi și niciunul nu-ți atrage atenția? Indiferent de abordare, dacă tratezi dragostea precum echivalentul romantic al unui raliu de Formula 1, s-ar putea să treci în viteză pe lângă o relație cu adevărat împlinită.

Ca orice alt aspect al vieții tale, precum munca, distracția sau exercițiile fizice pentru posterior bombat, și viața ta amoroasă are nevoie de un oarecare simț al măsurii, de echilibru. Dacă exagerezi cu întâlnirile, după o vreme, prima ieșire cu un tip îți va părea la fel de banală precum spălatul pe dinți. Iar dacă refuzi să mai ieși la întâlniri? Ei, bine, consecințele sunt evidente. Doar nu-ți imaginezi că Ryan Gosling se va materializa ca printr-o minune sub dușul tău, într-o dimineață cu soare. Mai jos găsești 10 indicii care îți confirmă că, fie într-un sens, fie în celălalt, viața ta sentimentală are nevoie de re-balansare.

5 semne că ești “pe uscat”

50% din caloriile tale zilnice provin din alcool.

Asta fiindcă îți petreci serile pe canapea, sorbind dintr-un pahar de vin roze, în timp ce vizionezi pentru a treia oară Fetele Gilmore împreună cu pisica ta. Și, nu, genul ăsta de activitate nu intră la categoria “am planuri diseară”.

Mama, cel mai bun prieten, tipul care îți livrează mâncarea la domiciliu – toți s-au oferit să-ți facă lipeala cu cineva.

Bineînțeles, mama și prietenii tăi vor tot ce-i mai bun pentru tine și, în plus, știu ei un „băiat extraordinar” cu care te-ai potrivi de minune. Cât despre tipul care-ți livrează mâncarea chinezească preferată…nu a putut să nu observe că singura ta companie de sâmbătă seara este o porție dublă de noodles cu pui.

12 lucruri de care tipilor nu le pasa in pat

Nu-ți mai amintești numele ultimilor cinci tipi cu care te-ai sărutat.

Și asta nu pentru că ai avea probleme cu memoria, ci pentru că asemenea lucruri s-au întâmplat acum muuult timp, cel mai probabil într-un colț de bar, cu câteva minute înainte de ora închiderii. Așa că nu te-ai deranjat cu formalități precum numele și numărul de telefon.

Presupui că dragostea te va găsi într-o zi.

Din păcate, doar eroinele comediilor romantice se împiedică și cad direct în brațele Alesului (iar el, în mod ciudat, nu e deloc deranjat de impactul neașteptat). Noi, restul muritoarelor, trebuie să ne ridicăm fundul de pe canapea și să muncim pentru asta. Chiar dacă “munca” aceasta implică online dating și întâlniri așa și-așa.

Cea mai romantică experiență pe care ai avut-o în ultimele luni…

…a fost atunci când domnul de la covrigărie ți-a atins mâna ușurel în timp ce îți ura zâmbind: “Să mai treceți pe la noi!”. Avea vreo 74 de ani și încerca doar să-ți înmâneze restul…

3 replici tipic masculine complet neadevarate

5 semne că te-ai inundat!

50% din caloriile tale zilnice provin din alcool.

Pentru că în fiecare seară ești în alt bar, cu tipi de pe Tinder, precum Eu_Marius_Sexy, căruia i-ai acceptat invitația datorită selfie-ului fără tricou și care poate vorbi ore-n șir despre shake-urile proteice.

Programarea unei întâlniri ți se pare o sarcină de serveciu.

“Să vedem… Dimineața fac jogging prin parc cu Alex, după muncă beau ceva cu Lucian, dar ai putea să mă însoțești la cumpărături între 3 și 4? Sau preferi să ieșim la o cafea mâine dimineață, înainte de job? Ori, dacă vrei, la prânz poți să mă însoțești la mani-pedi…”.

Ai spus aceeași anecdotă de “n” ori.

Povestea aia din vacanță, când te-ai trezit cu un păianjăn imens pe umăr? Nu-i rea, dar după ce o spui de zece ori, nu-ți mai poți ascunde tonul mecanic din voce. După 20 de repetiții, deja vorbim despre un monolog, nu despre o conversație adevărată.

2 tipologii de tipi care merita iubirea ta

Cea mai bună prietenă e supărată pe tine.

La fel și cățelul (sau pisica). Ieși la atât de multe întâlniri, încât nu mai ai timp pentru relațiile importante din viața ta. Peste cinci ani, cu cine ți-ai dori să fi petrecut mai mult timp – cu tipul ăla obscur de pe Sentimente.ro, certat cu cratima, sau cu cele mai bune, nebune și amuzante prietene din viața ta?

Nu mai ai emoții deloc.

Nici entuziasm, nimic. Întâlnirile îți par acum parte din rutina cea de toate zilele. Știi, emoțiile dinaintea unei întâlniri sunt un semn bun – înseamnă că ești interesată de continuarea poveștii.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.