Pozitii sexuale pentru fiecare camera din casa

Dacă vrei să îţi îmbunătăţeşti viaţa sexuală, dar nu prea ai idei, ce ai zice să schimbi pur şi simplu camera? Să faci sex în afara dormitorului este o modalitate foarte simplă de a-ţi condimenta relaţia. Iată câteva poziţii sexuale pe care le poţi încerca în fiecare cameră din casa ta.

În baie

O partidă scurtă de sex la duş dimineaţa sau seara, când şi tu şi partenerul sunteţi obosiţi, este o experienţă foarte incitantă şi interesantă. Îţi recomandă acest articol pentru a te putea bucura cât mai bine de această experienţă mai mult decât plăcută. Dacă ai cadă, nu cabină de duş, nu îţi face griji! Poate că nu este cel mai confortabil loc pentru a face sex, însă poate fi un preludiu foarte romantic.

De asemenea, în baie se mai află şi maşina de spălat rufe care vibrează. Aşează-te pe ea şi lasă-ţi partenerul să te penetreze stâng în faţa ta, între picioarele tale. Vibraţiile maşinii de spălat vor face minuni! Nu ne crede pe cuvânt, încearcă dacă viitoare când pui haine la spălat.

În bucătărie

Nu este musai să foloseşti această cameră doar pentru a găti şi a mânca! Dacă îţi doreşti o partidă intensă, dar intimă, aşează-te pe blatul de bucătărie în timp ce partenerul tău te penetrază stând între picioarele tale. Această poziţie este foarte bună şi pentru a primi sex oral. Dacă îţi doreşti o penetrare mai adâncă, staţi amândoi în picioare, tu cu spatele la el, rezemată pe blat, în timp ce el te penetrează pe la spate.

În camera de zi

Canapeaua îţi permite să încerci numeroase poziţii, precum tu deasupra lui (cu faţa spre el sau cu spatele) sau doggy style modificat (tu pe canapea, el în picioare). De asemenea, poţi încerca şi fotoliul.

Pe birou

Cu siguranţă ştii scenele din filme în care asistenta sexy îşi seduce şeful, iar cei doi încep să facă sex pasional pe biroul acestuia. Ce ai zice să încerci acest lucru cu iubitul tău? Poţi sta cu fundul pe birou, ca el să te penetreze din faţă sau poţi sta cu spatele la el, spijinită de birou. O altă poziţie interesantă este pe scaun: el stă jos, iar tu deasupra lui.

Tu în ce locuri din casă ai mai făcut sex?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.