Pozitii sexuale pentru barbatii inalti

Dacă eşti o tipă destul de micuţă de înalţime, iar iubitul tău este înalt, probabil ai observat că unele poziţii sexuale sunt puţin dificile pentru voi. Din fericire, există câteva poziţii recomandate pentru această situaţie.

Iată cele mai bune poziţii pentru bărbaţii înalţi:

Cea mai potrivită poziţie în acest caz este în picioare, faţă în faţă. Cu braţele în jurul gâtului său şi picioarele încolăcite peste şoldurile sale, stai sprijinită de perete în timp ce el te susţine cu mâinile şi te ridică la nivelul său. Cel mai mare beneficiu al acestei poziţii este erecţia menţinută pentru mai mult timp, pentru că sângele este folosit în tot corpul, fiind o poziţie destul de solicitantă pentru el.

O altă poziţie potrivită este cea în care tu stai deasupra. În acest fel, diferenţa de înălţime nu va mai conta, fie că vei sta cu faţa la el sau cu spatele. Dacă stai cu spatele, îl poţi ruga să îşi ridice genunchii astfel încât să te sprijini cu mâinile pe ei. Această poziţie este foarte plăcută pentru femeie, pentru că penetrarea este adâncă, iar ea este cea care deţine controlul.

De asemenea, şi poziţia „linguriţă” este recomandată: amândoi staţi culcaţi pe o parte, tu cu spatele la partener, în timp ce el te penetrează. În timpul sexului, te poate săruta pe gât sau pe umăr şi te poate mângâia, motiv pentru care este una dintre cele mai intime poziţii.

O altă poziţie pe care merită să o încerci este cea în care tu stai întinsă pe burtă, iar el stă deasupra ta. Pentru un plus de plăcere, îţi poţi ridica fundul în plus (de preferat ar fi să pui o pernă sub tine).

Poziţii sexuale de evitat dacă el este mai înalt decât tine: doggy style. Această poziţie se potriveşte partenerilor care au o înăţime asemănătoare.

Pe care dintre aceste poziţii le-ai încercat şi care este preferata ta şi a partenerului?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.