Poziții sexuale în funcție de zodia lui

Fiecare zodie are caracteristicile sale, iar de aici îţi poţi da seama foarte uşor de preferinţele persoanelor din jur.

Fie că este vorba de cadoul pe care să i-l cumperi de Crăciun, de parfumul pe care doreşte să îl poarte sau de poziţii sexuale care i se pootrivesc, nu trebuie decât să ştii câteva lucruri despre zodia în care s-a născut şi îl poţi surprinde în mod plăcut.

Iată câteva poziții sexuale preferate de bărbaţi în funcţie de zodia lor:

Berbecii sunt cunoscuţi pentru agresivitata lor şi de obicei sunt aşa şi în pat. Încearcă poziţia doggy style sau una ceva mai deosebită în care el stă în fund iar tu eşti deasupra lui cu spatele, culcată, cu picioarele pe lângă el. Ambele îi oferă un peisaj ce îl va înnebuni, iar tu te vei bucura de penetrarea puternică.

Ce gandesc femeile in timpul sexului in pozitia doggie style

Taurii adoră sexul senzual, încet. Chiar dacă este considerată cea mai banală poziţie, pentru tauri misionarul este perfectă, mai ales dacă şi tu îţi doreşti momente romantice.

Gemenii se pricep de minune la partide de sex rapide, dar intense. Încearcă poziţia în care amândoi staţi în picioare faţă în faţa, tu fiind rezemată de un perete.

Racii sunt indecişi: le place atât sexul senzual, cât şi cel agresiv. Îţi recomandăm să stai tu deasupra – în acest fel, vei controla totul, dar te poate întoarce repede în cazul în care îşi doreşte să treacă el deasupra.

Leii sunt persoane foarte romantice şi cel mai mult îşi doresc să te simţi tu bine. Încearcă poziţia linguriţă, în care staţi întinşi unul lândă altul, tu cu spatele la el.

Pozitii sexuale pentru fiecare camera din casa

Fecioarele adoră să ofere plăcere şi se simt foarte excitaţi făcând acest lucru. Întinde-te confortabil pe spate şi lasă-l să îţi ofere sex oral.

Balanţele se descurcă minunat în orice poziţie, deci poţi încerca şi unele mai avansate. Lasă-l să te ia în braţe, ţine-ţi picioarele în jurul lui, rezeamă-te de un perete şi lasă-l să îşi facă treaba.

Scorpionii vor să te privească în timp ce ai orgasm. Începeţi în poziţia linguriţă, apoi întoarcete în aşa fel încât să stai cu picioarele ridicate peste picioarele lui, pentru ca el să îţi poată vedea corpul, dar şi chipul, atunci când te aduce la orgasm. În plus, din această poziţie te poate mângâia sau o poţi face chiar şi singură, pentru a-l excita mai mult.

Săgetătorii sunt persoane foarte spontane, deci de data aceasta nu îţi vom sugera poziţii, ci… locuri deosebite. Ce spui de lift, maşină sau, dacă nu vrei să faci sex în locuri publice, blatul de bucătărie sau maşina de spălat?

Ce isi doresc barbatii in timpul sexului

Capricornilor le place sexul mai agresiv şi sunt atraşi chiar şi de BDSM. Încearcă doggy style în care stai cu faţa lipită de pernă şi mâinile la spate, legate.

Vărsătorii sunt atraşi de jucăriile sexuale, deci nu-ţi fie teamă să îţi scoţi vibratorul din sertar! Lasă-l să îl folosească pe tine în timpul preludiului sau aşează-l pe clitoris în timp ce stai deasupra.

Peştii adoră role playing-ul! Costumează-te în şcolăriţă, asistentă medicală sau poliţistă şi cu siguranţă îl vei da pe spate în orice poziţie aţi încerca.

Voi ce poziții de sex folosiți cel mai des?

Foto Fotolia/majdansky

2 comentarii

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.