Pozitii HOT: 3. Rockerul viguros

By  | 

Roaga-ti iubitul sa stea in pozitia sezut si apoi strecoara-te la pieptul lui, incolacindu-i picioarele in jurul soldurilor. Cu o mina apasa-i zona toracica si cu alta sprijina-te de marginea patului si spune-i si lui sa-ti urmeze miscarea.

Apoi, da startul ritmului alert, prin miscari leganate de inainte-inapoi. De regula te ridicai si te coborai pe el, dar aceasta alunecare pe orizontala ii permite iubitului tau sa-ti exploreze (cu membrul sau, desigur) fiecare centimentru al peretilor interiori vaginali. Daca acesti pereti nu sint, de regula, obisnuiti cu astfel de actiune, atunci trairile vor fi cu atit mai intense.

Ceea ce face aceasta pozitie sa fie atit de animata si senzuala este faptul ca aveti acces fiecare la pieptul celuilalt. In timp ce iubitul tau se lasa pe spate, apuca-l usor de par si trage-l astfel incit sa-i arcuiesti gitul si pieptul.

Apoi, ocupa-te de acea zona: saruta-l si alinta-l cum stii tu mai bine, pentru ca vine si rindul tau. Faceti schimb de miscari si lasa-te pe… limba si buzele lui.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *