Pozitii HOT: 1. Strinsoarea magnifica

By  | 

Variaza miscarile pornind de la aceasta pozitie si simtiti-va in al noualea cer.

Incalta-te cu cea mai sexy pereche de sandale cu toc inalt si subtire pe care o ai. Imbraca-te cu o rochita usor de dat jos si care va “pica” de pe tine, fara sa trebuiasca sa-ti scoti sandalutele, atunci cind… va aruncati in pat. Dupa ce te penetreaza, incolaceste-ti picioarele in josul coapselor lui si plimba-ti virful tocurilor de-a lungul lor – asa il obisnuiesti cu senzatia.

Apoi, cind actiunea ia amploare si el devine din ce in ce mai stirnit, impinge-i delicat tocurile in fese. In mod obisnuit, “barbatul deasupra” este o pozitie nu foarte activa pentru femeie si cam obositoare pentru partener. Aceste mici jocuri “inserate” in diferite momente ale partidei de sex pot dinamiza atmosfera, dindu-ti tie o putere de control mai mare, iar lui ii mai domolesc… avintul.

Arata-i ca-ti place ceea ce face, prin miscari adaptate in ritmul miscarilor lui. Sau da-i un impuls dominator: loveste-l cu calciiele, semn ca e timpul sa mareasca tempo-ul cu mai mult elan.

Daca vrei, poti pune la cale inca dinaintea preludiului o intreaga partida de sex incendiara, desi se zice ca e bine sa lasi lucrurile sa se deruleze spontan. Plimba-te nonsalanta prin fata lui, in timp ce-ti dai jos rochia si ramii doar in pantofii nazdravani.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *