Pozitii de sex… periculoase

Da, uneori sexul poate fi periculos! Iată câteva poziţii care pun în pericol sănătatea iubitului tău.

Încă nu a venit acel moment în care să vorbim despre contorsionism între aşternuturi, dar există câteva poziţii aparent banale, care vă pot face probleme serioase. Iată la ce ne referim:In picioare

Tu aşezată pe masă, iar iubitul tău în faţa ta, în picioare. Uneori, când din cauză că sunteţi prea agitaţi sau grăbiţi (sau excitaţi!) e posibil ca tipul să nu nimerească din prima vaginul şi astfel se expune riscului unei fracturi peniene. Sigur, şansele sunt mici, dar se poate întâmpla ca penisul să sufere un traumatism accidental în timpul unei erecţii şi a forţei puternice care este aplicată penisului.

Tu deasupra

Da, această poziţie are potenţial periculos, pentru că poţi estima greşit atunci când te mişti de sus în jos în timpul partidei de sex, iar penisul poate ieşi accidental din vagin. Iar apoi, se poate da peste cap, astfel încât să se producă o fisură de ţesut. Încearcă mereu să îţi controlezi mişcările şi să nu fii foarte agresivă.

Tu deasupra, cu spatele

Când te apleci pe palme în faţă, nu e atât de riscant ca atunci când te laşi pe spate şi pui mai multă presiune pe penisul său. Blocat în poziţia aceasta şi cu o erecţie serioasă, ai grijă să nu te laşi cu prea multă forţă pe el sau să faci mişcări bruşte, pentru a evita o accidentare. Eventual, lasă-l pe el să te ghideze şi să te susţină de bazin – oricum tipii adoră poziţia asta.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.