Pozitii de sex in care detii controlul

Tu, el şi un set de aşternuturi şifonate – hmm, noaptea asta se arată fierbinte, nu glumă! Dă-ţi iubitul pe spate cu pozitii de sex in care detii controlul şi pregătiţi-vă de o noapte ca-n filme!

Într-o statistică online realizată de cosmopolitan.com – site-ul mamă din SUA -, respondenţii, cu precădere fete, au răspuns în proporţie de peste 60% că poziţiile de sex care le oferă control asupra partenerului îi excită în egală măsură atât pe tipi, cât şi pe ele. E ceva la a prelua frâiele în pat şi la a da tu tonul distracţiei, nu? Iată alegerile COSMO pentru cele mai frecvente şi sexy poziţii pe care să le încerci:

Peste el, dar cu spatele

Denumită la bază reverse cowgirl, această poziţie presupune, întocmai ca însuşi titlul ei, să îţi încaleci iubitul, însă să te aşezi pe el cu spatele. Tu te poţi sprijini în palme, aplecată în faţă sau te poţi lăsa alternativ şi pe spate, lăsându-ţi greutatea pe tălpi. Tu stabileşti ritmul şi frecvenţa, iar el are parte de o privelişte absolut minunată…

Peste el, dar in brate

Roagă-ţi iubitul să se aşeze în fund pe pat, sprijinit eventual cu spatele de perete sau de tăblia patului – dacă există una. Urcă-te în poala lui, cu picioarele de o parte şi de alta a torsului său şi… mai departe ştii ce ai de făcut. Contactul vizual păstrat în permanenţă şi respiraţiile care se întrepătrund vor da pur şi simplu foc atmosferei din dormitor.

Peste el, dar nu clasic

Urcă-te pe iubitul tău şi aşază-te în poziţia clasică, cu faţa spre el. Începe aşa, dar odată ce v-aţi încălzit bine, ridică-te pe tălpi şi continuă timp de câteva minute în poziţia aceasta. Pentru că genunchii tăi vor fi larg desfăcuţi, tipul va înnebuni de plăcere şi fii sigură că vei observa asta. Schimbă la loc când simţi că oboseşti.

Peste el, dar intr-o parte

Roagă-l pe tip să se întindă în pat, foarte aproape de marginea patului. Aşază-te pe el dintr-o parte, sprijinită cu tălpile pe podea şi cu propriile palme peste genunchii tăi. Poţi controla ritmul, dar şi tehnica, viteza, iar el va fi liber să te mângâie aşa cum va dori.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.