Poți avea orgasm în timp ce dormi?

…sau doar ai impresia că este real pentru că visezi? COSMO a aflat adevărul de la specialiști!

Știm deja că bărbații au „vise umede”, adică pot avea orgasm în timpul somnului. Dar cum stă treaba în cazul femeilor? Cel mai probabil și tu ai experimentat măcar o dată un orgasm în timp ce dormeai, dar ai presupus că a făcut parte din vis.Iată ce spun experții:

Annabelle Knight, sex expert: „La fel ca bărbații, și femeile pot experimenta climaxul în timp ce dorm. Se crede că aproape 40% dintre femei au experimentat asta, iar studiile arată că e mai probabil să ai orgasm în timp ce dormi dacă nu ești activă sexual în acea perioadă.”

Knight spune că e mai simplu pentru femei să aibă orgasm în timp ce dorm pentru că stresul nu există în somn, deci poți ajunge mai ușor la climax. Mai mult, acesta are loc în special dacă dormi pe burtă.

Citește și: Cât de des au orgasm femeile din filme porno? 

Dr. Clare Morrison: „Orgasmele pot avea loc când dormi și sunt echivalentul viselor umede ale bărbaților.” Ea mai spune și că e mai probabil să ai orgasm în somn dacă te bagi în pat când ești foarte obosită. În plus, „e mai probabil să ai orgasm când dormi dacă nu ai avut unul de mult timp, iar femeile de 40 sau 50 de ani au mai multe orgasme în somn decât cele tinere.

Din păcate, asemeni multor vise, putem uita că am avut orgasm în somn. Din acest motiv, multe femei nu țin minte că au experimentat asta. Totuși, te vei trezi cu o stare de bine, deci efectele sale se pot simți chiar dacă ai uitat ce ai visat.

Citește și: Mituri false despre orgasm pe care poate și tu le crezi 

 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.