Podcast-uri hot pe care să le downloadezi acum

Am pregătit o listă cu cele mai hot podcast-uri perfecte pentru vara asta. Ascultă-le şi downloadează-le cât mai repede:

Savage LovecastGazdă: Dan Savage, jurnalist și activist LGBTQ+

Ascultă-l dacă… vrei sfaturi super înțelepte și reale despre iubitul tău potențial infidel (”Bărbații pot fi monștri cu penisuri inundate de testosteron!”), presărate cu monologuri despre justiția socială și interviuri cu oameni cool, care te pun pe gânduri (de exemplu, Erika Lust, regizoare feministă de filme pornografice).

Vei pleca cu… o mai bună înțelegere a felului cum dorințele nuanțate ale celor din jur îți influențează atât relațiile, cât și felul cum ești tratată.

Sex With Emily

Gazdă: Emily Morse, sexolog și redactor colaborator Cosmopolitan

Ascult-o dacă… ți-ai dorit mereu o zână care să te învețe care-i treaba cu sexul. Lecțiile ei trec de la cum să manevrezi un penis la ce se întâmplă în corpul tău atunci când ai orgasm.

Vei pleca cu… înțelepciune sub formă de mantre precum ”Comunicarea este lubrifiere.” Adică vorbind cu partenerul despre ce funcționează în viața voastră sexuală poate să vă excite pe amândoi.

One True Pairing

Gazde: Erica Martirano și Marissa Sangiacomo, două prietene la cataramă cu un simț al umorul exploziv.

Ascultă-le dacă… ești o consumătoare înrăită de cultură pop care tânjește după 25-45 de minute de bârfe suculente despre cele mai recente aventuri și despărțiri din rândul vedetelor.

Vei pleca cu… informații prețioase despre cum să recunoști instantaneu un bărbat care vrea doar o aventură, de care ar trebui să te ții departe, și cum îți dai seama care sunt tipii care tratează femeile cu respect.

Guys We Fucked

Gazde: Corinne Fisher și Krystyna Hutchinson, actrițe de stand-up comedy

Ascultă-le dacă… apreciezi o discuție brutal de sinceră despre foști iubiți sau subiecte ce până nu demult se aflau pe teritoriu tabu (sex anal, etc.)

Vei pleca cu… o nouă dorință de a experimenta fără rușine și sfaturi despre cum îi poți sugera partenerului să testați practici care te excită.

Lady Lovin’

Gazde: Greta Titelman, actriță de stand-up comedy, Jilly Hendrix, scriitoare, și Lo Bosworth, fostă reality star în The Hills

Ascultă-le dacă… adori sfaturile de relații pe care le primești de la sora mai mare a prietenei tale. Înmulțește-o pe aceasta la trei și obții un trio care răspunde întrebărilor ascultătorilor și intervievează personalități trendy precum stilista Jessica Anteby Tebele (@BeigeCardigan).

Vei pleca cu… convingerea că e OK să abordezi viața amoroasă ca pe un job. După cum i-a spus rabinul său lui Hendrix, ”Efortul pe care-l depui la muncă – ai putea să-l folosești și în iubire.”

Citeşte continuarea materialului în ediţia de iulie a revistei Cosmopolitan România.

Text: Guliver/Getty Images. Traducere și adaptare: Roxana Dobriță

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.