Perspective feminine: ce crede ea despre…

By  | 

Știi deja că gândiți diferit, dar nu e cazul să fugi mâncând pământul. Adesea, diferențele dintre voi sunt cele care fac lucrurile interesante.

  1. Felul în care te tachinezi cu prietenii

De fapt, uneori și-ar dori să poată vorbi așa cu prietenele ei femei, fără nicio supărare. O intrigă faptul că tu și prietenii tăi puteți să vă tachinați până la extreme fără ca asta să vă afecteze prietenia. (Nu pot scrie aici porecla pe care amicul meu i-a dat-o prietenului său cel mai bun, pentru că e prea… explicită). Uneori, procedura asta pare un fel de exorcizare, o descărcare, o detașare de problemele cotidiene. Da, e posibil ca ea să spună: „Ce imaturi sunteți…!”, dar și să vă invidieze un pic.

  1. Tricoul tău vechi, găurit și iubit cu Iron Maiden

Apreciază că poți fi atât de loial și dedicat (chiar dacă vorbim despre un obiect), dar se teme că îl vei purta în oraș, atunci când îi vei cunoaște prietenii. Asigur-o că îl vei purta doar în casă și se va liniști.

  1. O erecție eșuată

Hei, i se poate întâmpla oricui, și dacă e cu capul pe umeri știe asta și nu o va lua personal. De fapt, probabil că tu ești cel care face caz din asta, și nu ea. Depășește momentul cu o glumă, și te va plăcea chiar mai mult decât înainte.

  1. Noul tău film preferat cu Bruce Willis

Că tipul a îmbătrânit, dar încă e oarecum hot, că acțiunea e previzibilă, că poate să-ți spună ea dinainte cum se termină, că 80% dintre împușcături nu-și au rostul. Sau poate că îi va plăcea la fel de mult — Death Wish a fost chiar bun dacă mă întrebi pe mine.

Foto: Guliver/iStock, Studio D.Text: Teodora Tîrcă

Citeşte continuarea materialului în ediţia de aprilie a revistei Cosmopolitan Man.

Citeşte şi:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *