Patru tipare de tipi de care trebuie sa te tii deoparte

Ştii că greu găseşti acea compatibilitate între tine şi un bărbat care să te asigure că el e acela care ţi-e sortit. Totuşi, COSMO îţi spune care sunt acele tipare de tipi de care trebuie să te ţii deoparte.

Suspiciosul

Tipul ăsta nu e sigur pe el deloc, indiferent de ce parteneră îşi alege şi îşi proiectează nesiguranţele pe aceasta, folosind diverse metode sâcâitoare. Un bărbat mereu suspicios nu va fi niciodată fericit în cuplu şi, implicit, nici tu nu vei fi cu el. Te va chestiona mereu şi va găsi nod în papură şi atunci când nu e cazul. Gândeşte-te bine înainte să decizi că el este the one.

Indiferentul

Ah, ştii genul acela de bărbaţi care, din cauza unui orgoliu supradimensionat pe care îl au, nu se arată impresionaţi de nimic din ce faci tu – pentru ei sau legat de viaţa ta? Ei, bine, e greu de supravieţuit cu aceştia. Ai tot timpul sentimentul acela că nu faci nimic bine şi că nu o să îl poţi face niciodată împlinit. E greu de convieţuit cu un tip care face pe indiferentul, asta dacă nu chiar este cu adevărat…

Arogantul

Tipul raportează tot universul la… el însuşi? Îi place să se audă vorbind şi întotdeauna ce are să îţi spună e mai important şi mai grav decât cee ace ai tu? Of, într-o relaţie e bine să fii deschis, dar şi să ştii când să asculţi şi să acorzi celuilalt aceeaşi atenţie pe care o soliciţi de la el. Îţi trebuie răbdare pentru acest arogant!

Alunecosul

Şi după câţiva ani de relaţie împreună, uneori ai sentimentul că nu îl cunoşti suficient de bine. Tipul ăsta de induce în eroare – îţi spune că nu îl deranjează să ieşi cu fetele, iar el să rămână în casă, însă ulterior te trezeşti că te anunţă că a ajuns la un bar cu băieţii. Sau îţi propune planuri în week-end, pentru ca apoi să se retragă, sub diverse pretexte. Chiar dacă ţine la tine, interesul lui este mai important, aşa că nu se fereşte să îşi urmărească scopurile în orice aspect al vieţii sale. Atenţie!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.