(P) Stand up for great love! cu Durex

By  | 

Este o experienţă puternică care influenţează corpul şi mintea şi vă uneşte într-un mod în care niciun alt lucru nu o face. Este acel moment unic în care toate emoţiile explodează pentru a da naştere unui sentiment în care te regăseşti cu fiecare parte a corpului. Suntem în luna îndrăgostiţilor şi Durex te provoacă să ai o atitudine pozitivă faţă de sex şi să iubeşti asa cum îţi doreşti. De aceea, de Valentines’ Day, ia şi tu atitudine şi dă glas dragostei. Meriţi totul, aşa că nu te mulţumi cu puţin şi cere mai mult de la sex: du experienţa mai departe şi „Stand up for great love!”.

Anul acesta, în cadrul campaniei Durex „Stand up for great love!”, Durex sărbătoreşte dragostea şi pasiunea şi îi trimite pe cei mai norocoşi îndrăgostiţi la New York. Înscrierea în campanie se realizează prin achiziţionarea unui produs Durex şi trimiterea unui SMS la 1824 cu numele locaţiei de unde a fost cumpărat şi numărul bonului aferent. Premiile puse în joc sunt: o excursie pentru 2 persoane la New York, 10 cine romantice în doi şi 50 de love boxes cu produse Durex pentru o noapte de neuitat. Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe site.

În plus, pe 14 şi 15 februarie, îndrăgostiţii sunt aşteptaţi în Baneasa Shopping City la standul Durex pentru fotografii pasionale alături de perechea lor şi cadouri surpriză. Fotografiile vor fi afişate pe pagina de Facebook Durex, în galeria Stand up for great love, pentru ca toată lumea să fie martoră iubirii lor. Tot pe Facebook, aplicaţia „Declaraţii orgasmice pentru cupluri fantastice” le dă îndragostiţilor cuvântul pentru cele mai inspirate declaraţii personalizate de dragoste. Aplicaţia poate fi accesată pe facebook aici.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *