(P) E-ring îți prezintă 3 dintre cele mai populare inele de logodnă

Ceremonialul căsătoriei, atât de important pentru consolidarea legăturii dintre doi îndrăgostiți, este precedat de un moment ce are o semnificație aparte – cererea în căsătorie. Cu toate că, pentru unii este doar o formalitate, pentru alte persoane – mai ales pentru domnișoare – acest moment poartă în spate o semnificație aparte.

Inelul de logodnă, printre cele mai populare simboluri ale iubirii

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au căutat diferite metode prin intermediul cărora să-și arate iubirea față de persoana dragă inimii. Obiceiul de a purta inelul de logodnă pe al patrulea deget își are originea în Egiptul Antic. Pe atunci, se credea că Vena Amoris este conectată la inimă.

Tradiția de a dărui un inel de logodnă cu ocazia logodnei datează din anul 1215, de la Papa Inocențiu al III-lea – care a instituit o perioadă de așteptare între promisiunea căsătoriei și căsătoria propriu-zisă. Acest obicei – al dăruirii unui inel de logodnă – dăinuie până în ziua de azi, păstrându-și semnificația.

În prezent, bărbații au la dispoziție o mulțime de tipuri și de modele de inele de logodnă din care pot alege bijuteria perfectă pentru aleasa inimii lor.

Dacă te afli în căutarea unui inel de logodnă, iată câteva recomandări venite din partea celor de la E-ring:

  1. Inelul de logodnă cu diamant

Încă din 1477, adică de la apariția primei consemnări în istorie a inelului cu diamant, această bijuterie a căpătat o semnificație deosebită, fiind asociat cu durabilitatea și trăinicia – întocmai cum ar trebui să fie și iubirea celor doi.

În ultimii ani, trendul de a oferi un inel de diamant nu mai este caracteristic doar celebrităților, așa cum se obișnuia înainte, întrucât aceste bijuterii au devenit accesibile și pentru aproape oricine.

  1. Inelul de logodnă cu safir

Una dintre opțiunile clasice, care nu se demodează niciodată, este inelul de logodnă cu safir. Această piatră prețioasă este recomandată pentru persoanele dezinvolte, care apreciază lucrurile fine. An după an, inelul de logodnă cu safir continuă să se numere printre variantele preferate de către domnișoarele din întreaga lume.

Binecunoscuta gemă poate căpăta diferite culori în funcție de unghiul din care cade lumina, dar printre cele mai populare safire se numără cele de culoare albastră.

  1. Inelul de logodnă cu ametist

Ametistul este una dintre acele pietre prețioase care, de-a lungul timpului, au căpătat mai multe semnificații. Se spune adesea că ametistul poate transforma energia în iubire și că este un factor distinctiv al eleganței și al sobrietății. Dacă iubita ta îmbrățișează, mai degrabă, un stil al rafinamentului și al eleganței, inelul de logodnă cu ametist ar putea fi cea mai bună alegere.

Toate aceste tipuri de inele de logodnă te așteaptă pe site-ul e-ring.ro, unde îți stă la dispoziție o gamă variată de modele și cele mai bune oferte de preț. În plus, dacă niciuna dintre variantele de mai sus nu te-a mulțumit pe deplin, poți opta pentru varianta de personalizare a bijuteriei.

Un inel cu un design personalizat

Ce presupune personalizarea inelului de logodnă? În primul rând, este cea mai bună modalitate prin care îți poți impresiona iubita, făcând-o să se simtă cu adevărat unică și specială, este să optezi pentru un inel cu un design personalizat. Desenează inelul dorit și trimite-le schița celor de la E-ring, menționând atât materialul din care să fie confecționată bijuteria cât și pietrele prețioase cu care îți dorești să fie împodobit inelul (diamant, ametist, safir, smarald, rubin, topaz etc.).

Ai grijă să alegi mărimea potrivită, iar, în acest sens, un mic truc la care ai putea apela ar fi să iei măsura unui inel din caseta ei de bijuterii.

După ce vei primi o schiță a inelului de logodnă în format 3D și îți poți imagina produsul finit, nu mai trebuie decât să-ți dai OK-ul iar în scurt timp vei primi bijuteria dorită.

Fă-i iubitei tale o surpriză plăcută și neașteptată! Personalizează un inel de logodnă de la E-ring!

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.